Fijne winkel met een heel uitgebreid assortiment en een hele lieve mevrouw die mij hielp. ! Er was een dag van te een kies getrokken bij haar en ze stond toch in winkel allervriendelijkst te helpen ! Dat noem ik nog eens ; hart voor de zaak hebben !!

Uitmuntend service

Ben erg tevreden over de aankoop van mijn Copenhagen zwarte laarsjes. De linker laars zat te strak over mijn wreef en kon iets opgerekt worden. Na 20 min kwam ik terug en zat de laars goed. Wat een fijne service ! Ik ben er erg blij mee, ze lopen heerlijk.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast met duidelijke kennis van het product. Er wordt evbt vanuit de klant gedacht met ook advies over schoenpoets en behandeling. Uitstekend

Niet alleen hart voor mooie schoenen

Hele mooie schoenen en een zeer persoonlijke en klantvriendelijke benadering! Maar behalve voor mooie schoenen, klopt het hart van Strating Bussum ook nog voor kleine dingen zoals dagelijks asiel voor de buurtkat die het thuis een beetje moeilijk heeft. Een comfortabele schoenendoos, een bakje water en zelfs een krabmat in het magazijn. Hartverwarmend toch?!

Goede service doen er alles aan om een tevreden klant te krijgen

Goede service. Doen er alles aan om een tevreden klant te krijgen

Duidelijke webshop

Mooie collectie, genoeg variatie! ik shop graag online bij jullie.

Goed en snel geleverd. Makkelijk te bestellen

Prima webshop. Mooie aanbiedingen

Snelle levering, heerlijke schoenen.

Slecht product en geen reactie na klacht

Bij ontvangst van de schoenen bleek 1 schoen behoorlijk verkleurd en was dragen geen optie. Via een mail direct de klantenservice op de hoogte gesteld maar helaas nooit een reactie ontvangen. De schoenen dus teruggestuurd en de verzendkosten ook nog zelf moeten betalen..... Slechte service dus.

Bestelling was keurig verzorgd

Gewoon goed. Er wordt niet de volgende werkdag geleverd zoals bij vele grote winkels maar wel met een prima levertermijn. En dit staat ook op de website aangegeven.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en zeer behulpzame en goede verkoopmedewerkers!

Blij met de schoenen en de service

Samen met enkele vriendinnen had ik schoenen en sjaals besteld zodat het naar één adres kon worden gestuurd. Ik kreeg een keurig pakket, het leek wel Sinterklaas met alle items netjes verpakt. Mijn vriendinnen en ik zijn heel erg blij met onze aankoop.

Topservice

Ik had een probleempje met mijn bestelling. Dit werd zeer adequaat en snel opgelost. Uiteindelijk mooie sneakers binnen een paar dagen in huis, heel blij mee!

Uitstekend geholpen keer op keer weer!

De medewerkers in Huizen zijn altijd erg vriendelijk. Zij werken er ook al langere tijd waardoor je elkaar ook persoonlijk leert kennen. Dat vat het samen: persoonlijk contact.

De bestelling is snel geleverd op het afgesproken filiaal. Ik werd netjes gebeld dat het aanwezig is. Fijne communicatie.

Fantastische service en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden met Strating schoenen zaak in Bussum . Van schoenen tassen en kleding een goede collectie , uitstekende kwaliteit en vriendelijk personeel die er alles aan doet dat je zingend de winkel uitloopt . Mocht de schoen niet aanwezig zijn zal er alles aan gedaan worden die toch nog te kunnen leveren . Kortom ik kan Strating schoenen zeker aan bevelen. Ook de oorbellen zijn fantastisch die ze verkopen . Groetjes jolanda geers

Keurig geleverd

Levering bij post.geleverd maar goed gekomen

Waren goed te bereiken voor vragen. Altijd fijn

Fantastische service in Hilversum

In Bussum weinig activiteit, maar zeer vriendelijk en goed geholpen door een mevrouw in Hilversum

geweldige laarsjes

geweldige laarsjes en snell verzending

Fantastische collectie en service

Straling, Altijd weer dé winkel om mooie schoenen te vinden. Óok al ben je het niet van plan, grote kans dat toch je met nieuwe stappers de deur uit wandeld.

TOP!

Geweldige klantenservice Heel snelle verzending en ontvangst Bij retour geld heel snel teruggestort

Zeer goed.

Service is top. Mooie schoenen!!!

Ruime keuze en geweldige klantenservice. Keurige levering. Kortom: hier spreekt een zeer tevreden klant.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum