Uitstekend !

Na strubbelingen met het online bestellen ( kwam vast te zitten tijdens het proces ) ben ik telefonisch keurig geholpen en hebben we de order weer “ los “ gekregen . Netjes verpakt in stevige doos en zak werden de schoenen bezorgd .

Fijne schone en ook zoals deze op het plaatje eruit zag

Levertijd misschien net iets te lang. Voor de rest super!

Fantastisch! super mooie collectie bij Strating.

Koop altijd mijn schoenen bij Strating. Vorige week ook weer mooie leuke zomer schoenen gekocht. ->Sneller thuis geleverd, dan verwacht! helemaal Happy!!

Geen reactie op mijn en late levering

Doordat ik geen bevestiging van bestelling ontving heb ik straling schoenen een mail gestuurd. Hier heb ik nooit een reactie op mogen ontvangen. De verzending was 1.5 week onderweg. Bij de bestelling wordt wel aangegeven dat het mogelijk langer kan duren, maar deze termijn is wel erg lang.

Heeeeeerlijke winkel!

Kom hier al jaren met super veel plezier! Lief personeel, juiste advies, altijd in voor een praatje en prachtige schoenen van echte hoge kwaliteiten!

Ik werd vlot en proffesioneel geholpen

Ondanks dat er maar 2 medewerkers in de winkel waren, werd ik vlot geholpen. De keuze in schoenen is enorm én van zeer goede kwaliteit! Daarom kom ik heel graag in de winkel van Strating in Hilversum!

Heel erg goed

Ik werd top geholpen en heb 3 paar schoenen gekocht heel erg tevreden.

Goede schoenen, maar langere levertijd

Goede schoenen, maar de levertijd was een stuk langer dan opde website aangegeven.

Geweldige winkel, prima service, voor mij al 60 jaar lamh

Als kind ging ik met mijn ouders 2x per jaar naar Strating, 1 paar voor de zomer en vervolgens 1 paar voor de winter. Dat was toen heel normaal. Nu hebben we allemaal vele paren schonen in de kast staan. Strating verkoopt het allemaal. Ze hebben een prima assortiment en zijn altijd aardig. Ik kom er graag. Dank jullie wel!

Top ervaring!

Online bestelling geplaatst in de sale. Ondanks de drukte bij PostNL heb ik mijn bestelling binnen twee dagen ontvangen! Super snel. Daarnaast is het personeel bij Strating ook altijd vriendelijk en behulpzaam.

Voldoet niet aan leveringstermijn

Beloven een levering van 1-3 werkdagen, maar pakket was na 5 werkdagen nog niet bij PostNL afgeleverd (wel aangemeld). Nadat ik een e-mail had verstuurd werd het pakket diezelfde dag nog afgegeven aan PostNL. Het lijkt er dan ook op dat dit ‘vergeten’ was. Overigens nooit een reactie gekregen op mijn verstuurde e-mail.

zou snellere levering willen

De levering duurt meer dan 3 dagen.

Mooie merken dus altijd veel te kiezen

Doordat de mooie merken hier te koop zijn blijft het nooit bij 1 paar schoenen, slippers, sneakers of laarzen

Duurde wel lang voordat ik mijn schoenen in huis had

Op naar de 250 jaar!! Strating was, is en zal altijd onze favoriete schoenenwinkel zijn!

Voor ieder wat wils bij Strating schoenen. Modiciteit en kwaliteit gaan samen voorop. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

goede service en snel reageren

goede service, betrouwbaar en snel reageren .

Heel attent, zorgvuldig en snel !!!

Fantastisch!!

Goed en snel

Geweldige slippers

Heel erg mooi en past erg goed niet duur maar wel een goede kwaliteit!!

Ik vind altijd leuke schoenen.

Hele prettige ervaring. Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Super dat ik hier steeds leuke schoenen in mijn maat 36 vind!

Met een kleine maat wordt het steeds lastiger leuke schoenen te vinden die ook nog lekker zitten. Strating heeft ze nog wel. En daarbij heel aardige en behulpzame medewerkers.

Prachtige collectie en fijne service

Heerlijke winkel om in rond te kijken, na te denken en nog eens terug te komen. Het winkelpersoneel helpt graag en kundig, maar dringt zich niet op.

Snelle levering & Mooie schoenen!

Strating heeft een prachtige collectie schoenen! Levering is snel dus je hebt snel plezier van je nieuwe paar!

Ik heb het als geweldig ervaren

Vriendelijke, behulpzame en deskundige verkoop medewerksters.

Sandalen zitten nu al te los kwaliteit is het niet

Op 29 mei sandalen besteld, op 31 mei zijn ze verzonden. Bijna elke dag de sandalen even aan gehad. Maar de elastische band is nu al zwak, kwaliteit voor de prijs laat te wensen over. Omdat ik ze al gedragen heb buitens huis heb ik ook geen contact opgenomen.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum