Verkeerde kleur laarsjes geleverd gekregen

Laarsjes besteld maar de verkeerde kleur geleverd gekregen. Verzending duurde ruim 4 werkdagen. (terwijl 2-3 aangegeven werd)

Aanrader

Fijne site Artikel meteen verzonden,netjes verpakt.

Goede en leuke merken schoenen

Wij kopen altijd bij jullie voor onze kleinkinderen omdat het echt goede pasvorm schoenen zijn voor kindervoetjes. Maar zeker ook leuke merken en worden altijd super geholpen!!

Snelle verzending

super

hele fijne mooie schoenen

Uitstekend en vriendelijk geholpen!

Ik ben heel vriendelijk en uitstekend geholpen. Ze hebben hele mooie merken schoenen; voor elk wat wils. Een echte aanrader dus!

Vriendelijk en goede service

Enthousiast en vriendelijk Personeel

Een winkel met mooie kwaliteit schoenen en meer dan voldoende keuze. Het personeel is altijd vriendelijk, enthousiast en zeer behulpzaam.

Super site en brede collectie

ook voor voeten die wel willen maar geen uptodate modeschoenen kunnen verdragen, toch heel leuk slagen bij Strating!!

Prima zowel online als in de winkel

Je wordt aardig en goed geholpen.

Het was heel makkelijk om mijn bestelling te plaatsen. Ik werd netjes en geinformeerd over de voortgang van aflevering. En Post NL heefthet binnen de aangegeven tijdstip afgeleverd. Hele mooie shoen, Ik ben erg tevreden.

Snelle, nette levering

Snelle, nette levering

Fijne winkel, ruim assortiment en zeer klantvriendelijk!

Als ik op zoek ben naar goede, mooie schoenen voor m’n dochter (of mezelf), ga ik altijd naar Strating in Huizen. Ze is inmiddels 6, maar vanaf haar eerste schoentjes daar alles gekocht. Alle dames die er werken zijn zeer klantvriendelijk, heel behulpzaam en geven goed advies. Ik kan iedereen deze winkel aanraden!

Service

Een fijne en duidelijke website. Snel verzonden en goede prijs

Altijd vriendelijke hulp en meedenkend personeel! Ik kom er regelmatig!

Snelle levering; goede schoenen

Had deze sandalen al eerder gekocht en wilde graag een zelfde paar. Goed gelukt; snel geleverd!

Vlotte levering van mooie sneakers

Sneakers besteld via de overzichtelijke site van Strating schoenen, keurig verpakt en vlot geleverd!

Goed en leuk.

Sandaaltjes werden snel geleverd. Erg blij mee, nog niet aan gehad want wacht op nog een beetje meer zon. Maar bij passen zaten ze al erg fijn, staan leuk.

Mooie en geweldig zittend schoenen

Geweldig zittend schoen voor het eerst in j

Mooie sneakers voor een mooie prijs! Snel in huis

Een moderne schoenen zaak die met z’n tijd meegaat

Eigenlijk kan iedereen bij Strating terecht, voor jong en oud. Voor een stoere of chique look.

Ik ben uitstekend geholpen.

Friendelijk,hulpzaam verkoopster,mooie collectie schoenen.

Uitstekende snelle levering

Vlotte levering en makkelijke retour. Prima!

Snel en correcte service

Schoenen besteld, keurige informatie, bestelling zeer snel bezorgd. Echt top!

Ging snel.

Standaard goed. Happy flow bestelling