Geweldige service

Vooraf Durea zomer schoenen gevonden en gecheckt op maat. Een uur later met mijn moeder van 86 aanwezig en binnen 5 min was het beslist. Mooi!

Snelle bezorging, maar ook snelle terugboeking bij retour zending

Prima!!!

Snel en goed!

Snelle levering, keurig verpakt

Goede snelle service

Voor het eerst schoenen online besteld bij Strating schoenen. Deze werden volgens afspraak geleverd.

Klantvriendelijk met een lage drempel.

Ik word altijd vriendelijk geholpen en krijg goed advies.

Overzichtelijke webshop van een mooie collectie schoenen.

Fijn winkelen omdat ik bij hun altijd , door hun uitgebreide mooie collectie, goed kan slagen. De webshop is overzichtelijk en de bestelling wordt snel en keurig geleverd.

Goede en snelle service !

Betrouwbare afhandeling van bestelling en retournering en terugstorting! Kompliment!

Hele fijne service en klantvriendelijkheid.

Hele fijne service en klantvriendelijkheid!

Prima sevice en mooie schoenen

Gewoon prima

Goed geholpen door een begripvolle mevrouw!

Voor mij is het altijd lastig om schoenen te kopen. Een lange smalle voet en dan ook nog steunzolen. Als je dan leuke sandalen wil kopen wordt dat heel moeilijk. Ik werd geholpen door een mevrouw die het probleem goed snapte omdat ze zelf ook steunzolen heeft! Uiteindelijk geslaagd. Ben blij mijn nieuwe schoentjes!!

Goed geadviseerd

Leuke sneakers gekocht in Bussum. Er werd goed geadviseerd over de maat en uiteindelijk een andere maat uit een ander filiaal laten bezorgen om zeker te zijn van de juiste maat.

top

top

Vakkundig geholpen aan nieuwe sneakers

Fijn als je goed geadviseerd wordt in de keuze van nieuwe schoenen, ditmaal sneakers. Blij mee, heel vriendelijke service

Prima afgeprijsde laarsjes van Xsensible gekocht. Zitten heel goed, maatvoering klopt helemaal.

Jarenlang tevreden klant zonder enige klachten

Al jaar en dag klant bij de winkel in Bussum. Altijd vriendelijk behandeld en er wordt altijd mee gedacht als iets niet direct 100% is. Tegenwoordig vaak het start en het eindpunt van het schoenen kopen.

Geen problemen ervaren bij mijn bestelling

Prima verloop

Geduldig en plezierig geholpen.

Ik heb heel wat schoenen gepast voordat ik de juiste aanhad. Men bleef aandragen en vriendelijk.

Fijne winkel, groot assortiment en heel klantvriendelijk!

Winkel (Bussum) is sfeervol ingericht. Netjes en overzichtelijk. Bij binnenkomst wordt je altijd meteen begroet. Heel fijn dat je eerst rustig om je heen kan kijken.,want de collectie is groot en divers! Heb je vervolgens een vraag dan staan de medewerkers voor je klaar en geven goed advies. Is er iets niet op voorraad, geen probleem want ze kijken meteen welk ander filiaal het wel heeft en zorgen ervoor dat het meestal de volgende dag in de winkel is. Heel klantvriendelijk en gezellige medewerkers! Mijn favoriete winkel!

Leuk team, goede verkoopster

We komen graag bij Strating. Ze hebben goede schoenen en veel keus. Zaterdag hadden we een bijzondere ervaring. Ik twijfelde enorm over een stel Hogans. De verkoopster (Roos) bleef meedenken zonder druk. Heel erg prettig. Uiteindelijk heb ik de schoenen in Hilversum gehaald in de gewenste kleur. En zeker geen spijt! Met grote dank aan Roos voor de goede service.

Goed geholpen en bij de winkel uit

Mijn dochter had nieuwe sneakers nodig. Haar voeten werden opgemeten en toen rustig en vriendelijk geholpen door de mevrouw van de winkel.

De verzending zou sneller kunnen

De schoenen zijn prachtig.

Super mooie schoenen voor goede prijs en medewerkers super aardig en behulpzaam

Ik had afgelopen zaterdag schoenen gekocht bij strating. Ik wou deze schoenen echt al super lang. Alleen overal waren ze super duur. Toen ging ik met mijn kleinkinderen naar strating en tot mijn verbazing zag ik ze daar staan! Ik was zo blij. Ik keek meteen naar de prijs en ze waren best goedkoop. De medewerkers in de winkel waren zo aardig. Mijn kleinkinderen mocht alle drie twee Knekki’s uitkiezen. De eigenaar vertelde het hele verhaal over de knekkis en dat ze eigenlijk bedoeld zijn om in je haar te doen tegen klitten.

Een hele mooie winkel met heel aardig personeel. En de keuze is reuze en ook als er iets aan de hand met de schoen is word het als het kan heel mooi en goed opgelost. Dus ik zeg ga daar je schoenen kopen.

Zeer matig

Er staat een korting aangeboden die dan alleen voor schoenen boven de 100€ blijkt te zijn. Ik moest ervoor bellen omdat de code niet werkte. Daarna heb ik nog gezocht of ik het verkeerd ge lezen zou hebben… ik kon niets vinden! Verder kwamen de schoenen later dan aangekondigd. De schoenen zelf zijn wel oké

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum