Snelle bezorging en keurig verpakt

Snelle bezorging en keurig verpakt

Mooie winkel goeie service

Mooie winkel goeie service top zaak

Uitstekende service

Vriendelijk personeel en goede service

Bestelling volgens afspraak ontvangen

Goed, beter online bestellen dan in de winkel kopen.

Gewoon top!

Snel opgestuurd en in goede staat sangekomen

Zeer vriendelijke bediening/Goed advies

Welk moment je de winkel binnenkomt. Altijd vriendelijk en zeer goed advies.

Snelle levering online, persoonlijke hulp in de winkel

Schoenen online besteld, lagen de volgende middag al klaar in de winkel in Bussum. Zulke leuke mensen daar, er is altijd tijd voor een persoonlijk praatje en uitgebreid advies gekregen over de bescherming van mijn nieuwe pareltjes van een laarzen!

Super goed geholpen aan een paar mooie laarzen!

Wij zijn leuk geholpen en ook goed geholpen waardoor mijn moeder nu goede laarzen heeft en precies wat zij wilde. Top team daar!

Snel en goed geholpen

Prettige sfeer.

Snelle levering, goede communicatie

Uitstekend!

Superservice, topwinkel.

Prettige winkel waar je makkelijk even binnenloopt, net mooie Uggs gekocht voor onder de boom. Zowel voor dames als voor heren mooie collectie stijlvolle schoenen!

Goede service en kwaliteit

Verschillende paren schoenen besteld die voor verzenden zorgvuldig gecontroleerd worden. Goed contact en meedenken wanneer zij (Strating Schoenen) oneffenheden constateren. Ideaal om alle paren thuis te kunnen passen en waar nodig te retourneren. Helemaal blij met de gekozen schoenen en de topservice.

Goede service en kwaliteit

Snelle en vriendelijke service

Top winkel . Ondanks Sint-drukte erg snel geleverd

Echt top

Zeer vriendelijk.

De schoenen werden gratis en snel bezorgd. Top. Helaas waren ze te klein. Ik mocht ze gratis retour sturen. Top! Echter waren ze niet meer in mijn maat op voorraad en ze belde mij persoonlijk op hiervoor. Zeer goede service.

Bestelling werd snel verzonden en is in perfecte staat aangekomen!

Netjes verpakt met weinig verpakkingsmateriaal. Snel verzonden. Makkelijk en gratis retour sturen. Betrouwbare zaak om schoenen te kopen.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum