Goeie en snelle service

Snelle goeie levering

Goeie en snelle service

Snelle goeie levering

Ze zijn erg klantvriendelijk en versturen ging redelijk snel ondanks de Sint drukte. Top

Alles top

Snelle verzending,mooi produkt

Alles top

Snelle verzending,mooi produkt

Mijn ervaring , zeer tevreden snelle levering. En zeer tevreden met m laarsjes . Met een forse korting gekocht.. Zeker een aanrader .

Uitstekend,vlotte service

Laarzen besteld ,bleken te klein Terug gestuurd en omgeruild voor mt groter Vlotte afhandeling,zeer tevreden !!

Uitstekend,vlotte service

Redelijk

Enorm slecht verpakt, schoenendozen kwamen helemaal kapot aan. Als je voor €300 koopt, mag er wel wat zorgvuldiger ingepakt worden.

Goede prijs en ruim aanbod gecombineerd met goede service

Al een paar keer schoenen besteld, afspraken worden nagekomen en afhandeling, ook retour zending, is goed en snel.

Mooie schoenen en snel bezorgd! Zeer tevreden over de service en webshop.

Slecht product en slechte klantenservice

Na 1 dag (binnen) mijn uggs gedragen te hebben zijn deze helemaal dof geworden. Bont aan de binnenkant is al kapot. Schoenen zijn, net als al mijn andere uggs, netjes ingespoten en daarna pas gedragen. Mail met foto’s al ruim een week geleden gestuurd en tot op de dag van vandaag nog steeds geen reactie! Hoe gaan we dit oplossen?

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum