Prachtige schoenen

Mooie schoenen van Via Vai en laarzen van The Sellers gekocht. Goede en snelle levering, perfect ingepakt.

Zeer goede service

Goede hulp in de winkel, goede informatie over de schoenen.

Fantastisch!

Prima service op alle aspecten.

Heel erg goed

De ene dag besteld en de volgende dag werden de schoenen afgeleverd. Het pakket was goed ingepakt en met zorg verzonden. De laarzen zijn erg mooi en de pasvorm is prima. Hierdoor ben ik erg tevreden over deze aankoop.

Super fijn geholpen!

Ik kwam even kijken. Dochtertje en man buiten, dus weinig tijd. Maar wat een leuke schoenen hier, gevallen voor laarsjes en sportschoenen van het merk copenhagen. Gewoon een vriendelijke verkoper die meedenkt en niet een verkooppraatje staat te geven.

Prachtige schoenen en mooi afgewerkt.

De schoenen werden snel geleverd en voldeden aan mijn wens. Mooi gemaakte schoenen.

Duidelijke site

Snelle levering zeer tevreden over aankoop

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle service,

Fijn dat er geen bezorg en retourkosten zijn

Zwarte herenschoenen voor onder pak of rokkostuum

Goed geslaagd voor het eerste paar ‘echte’ leren herenschoenen voor 18 jarige zoon die binnenkort iets anders dan sneakers moest hebben voor onder gala kostuum.

Uiterst vriendelijk geholpen en goede service!

Uiterst vriendelijk geholpen en goede service

Ontspannen en fijn geholpen

Ik ben heel fijn door Jacqueline benaderd en geholpen. Na het overhandigen van de schoenen kon ik in alle rust door de winkel lopen en de schoenen ‘ervaren’. Eerder genoemde verkoopster was heel vriendelijk en spontaan. Ik raad de winkel in Hilversum enorm aan.

Groot plezier

Het was weer een groot plezier om hier schoenen te kopen. Mooie collectie, fijn geholpen. Ik slaag altijd.

Excellent service and advice

I have visited the Hilversum shop and received super friendly and patient advice. In addition to the products hewing beautiful and great quality, having such a nice service was an extra that made the difference. The shop has lovely brands Hogan, Hog, Ugg, etc etc

Goed geholpen met succes

Goed geholpen ik kreeg goede aandacht

Vandaag 28 oktober 2022 fantastisch geholpen in Hilversum door een zeer aardige, vakbekwame dame die een goed en eerlijk advies gaf! Dat geeft vertrouwen. En prachtige schoenen gekocht. Met vriendelijke groet Xandra Bosch

Top winkel waar je voor elk soort schoen kan slagen.

Ik kom al jaren bij Strating Bussum (of online). Ze hebben een zeer gevarieerde collectie, met vooral ook veel laarzen. Goede kwaliteit en zeer vriendelijke verkoopmedewerkers/eigenaars.

Ik koop regelmatig schoenenbij Strating

Vriendelijk, behulpzaam, service gericht, kundig medewerkers! Mooie merken.

Super geholpen!

Ik was opzoek naar goed lopende hakken en ben erg goed gelopen. De verkoopster kwam zelf met allerlei andere opties, zelfs schoenen die ook behoorlijk in de aanbieding waren. Fijne zaak met mooie schoenen.

Gevarieerde modieuze collectie en vriendelijke mensen!

Ik kom al jaren bij Strating: altijd mooie schoenen, en altijd behulpzame en vriendelijke medewerkers. Niet opdringerig, ook heel fijn !

Wat een fijne hulp

Veel en goed meedenkende hulp gehad van een lieve dame met verstand van voeten en schoenen

Vriendelijk en goed advies gehad

Prima service met een vriendelijke touch!

Ik ben goed geholpen en werd goed benaderd. De uiteindelijke keuze was daarmee makkelijker.

Top winkel en aardig personeel

Heerlijke schoenenwinkel in bussum met leuk personeel en grote keuze aan schoenen.

Echt de beste schoenenwinkel!

Ik kom al jaren bij Strating en word altijd goed geholpen. Zelfs op een drukke zaterdag tijdens de uitverkoop! De verkopers blijven altijd geduldig en denken graag mee. Ik ben weer goed geslaagd.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum