Ik ben met veel tijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Heel blij met de aankoop!!

Ondanks meerdere klanten, vriendelijk en geduldig personeel!!

Op zoek naar lederen gympen, genoeg keus en fijne merken! Niet alles paste mij goed; er werd vriendelijk meegedacht, vele keren schoenen uit het magazijn gehaald en toen ‘de moed mij letterlijk in de schoenen zakte’, ging ik uiteindelijk tóch met de heerlijkste gympen ooit de deur uit!! Ook de duurste die ik ooit kocht, maar was super blij met deze vriendelijke, geduldig en kundige verkoper in Bussum! Hele fijne winkel!!

Topaankoop gedaan

Ik ben heel goed geholpen bij het kiezen van het juiste leren Jack. Daar ga ik nog jaren plezier van beleven.

Er is veel keuze in de winkel en de verkopers zijn zeer klantvriendelijk.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Er is veel keuze en de winkel is ruim en licht.

Super collectie en vriendelijk personeel!

Agelopen weekend ben ik in Bussum en in Hilversum geweest. In beide winkels uitstekend geholpen. Erg vriendelijk en geduldig! Uiteindelijk in Bussum met een paar mooie sneakers en een paar sandaaltjes de deur uitgegaan. In Hilversum kocht ik nog een mooie tas! Ik kom zeker terug! Dankjewel!

hier koop je net even andere schoenen/gympen

Leuk vriendelijk geholpen bij Strating in Bussum en bij Strating koop je aparte schoenen gympen net even anders dan bij andere schoenenwinkels ruim assortiment.

Bij Strating Kids hebben ze een ruime collectie met goede stevige schoenen. Personeel is erg behulpzaam. Kortom ga er altijd graag heen voor een goed advies

100% succes verzekerd

Bij Strating slaag ik al minstens 25 jaar met succes. Voor mijzelf maar ook voor de kinderen toen ze nog klein waren. Kwaliteit en veel keuze in het betere segment. Professionele verkopers, altijd vriendelijk en niet opdringerig! Gisteren weer met veel plezier een maar mooie NB sneakers gekocht! Ik ben blij met Strating en hoop dat de winkel naast het online shoppen nog lang in Hilversum zal blijven bestaan!

Altijd goed!

Zeer tevreden over het fijne winkelpersoneel. Altijd goede service en een leuk assortiment.

Super leuk geholpen

Vriendelijke meneer heeft mij geholpen . Kom graag volgende x weer . Me laarsjes zijn prachtig en lopen heerlijk

Sinds heel lange tijd weer eens Strating Hilversum binnen gelopen. Wat een groot en gevarieerd assortiment! We zijn geholpen door een heel vriendelijke medewerkster voor wie niets te veel was. Ze gaf goede adviezen zonder pusherig te zijn. Ik weet wel waar ik de volgende keer nieuwe schoenen ga kopen. Mits de schoenen natuurlijk lekker lopen, want dat moet de tijd nog uitwijzen :-).

Geweldige ervaring

Eric is een super goede en gezellige verkoopmedewerker! Heeft me goed en snel geholpen met mijn wensen! Echt een aanrader!

Goede kwaliteit

Veel keuze uit goede schoenen de stevigheid is altijd goed, en natuurlijk de mooie kleuren die overal bij passen! Volgende keer koop ik weer hier mijn schoen. Vriendelijke verkoopster!

Mooie winkel prachtig assortiment

Goed te bereiken

Helemaal prima!

Nette winkel, uitgebreid assortiment, goede hulp en advies. Vriendelijk personeel.

Goede prijs, kwaliteit en service

Vele malen geslaagd zowel in de winkel als online. Goed advies mbt kinderschoenmaat.

Professioneel

Hartelijk ontvangst bij binnenkomst. Bij het uitzoeken van het product zoveel mogelijk informatie hierover verschaft.

Ik zou hier zeker vaker kopen! Goede kwaliteit schoentjes en omdat ik ziek ben sturen ze de schoentjes kosteloos op, fantastisch!

Heb gewoon beide paren Floris dames sneakers gehoudengehouden!

Twee paar sneakers voor mezelf en 1 paar voor partner. Super blij mee!

Supersnelle levering van prachtige laarsjes!

Ik heb laarsjes besteld van het merk Nubikk bij Strating Schoenen. Omdat ik ben geopereerd aan mijn voeten, zal ik ze voorlopig nog niet aan kunnen, maar de laarsjes zijn zo mooi dat ik ze heel graag wilde hebben.

Duidelijk, scherpe prijs, en snel geleverd

In de lockdown voor mijn dochtertje van 2 jr een nieuw paar schoenen, altijd spannend of het wel past zo online besteld. Tegen een scherpe prijs, snel geleverd, met duidelijke communicatie en duidelijke info over retour (was niet nodig, want ze waren prachtig, en ze wilde ze niet meer uit doen). Nog nooit eerder schoenen bij strating besteld, maar ik ben fan. #Thnxstrating

Snelle levering, vriendelijk geholpen, dank weer firma Strating! #Thnxstrating

Snelle afhandeling en klantgericht

Lara mailde mij dat er een kleurverschil is tussen de linker en rechter schoen. Deze pro-actieve actie vond ik uitermate klantvriendelijk. Top dat er kritisch wordt gekeken op wat er geleverd wordt.

Helemaal top!

Supersnelle levering en helemaal blij met m’n schoenen #Thnxstrating

Service gericht

Passende oplossing gezocht na klacht schoenen. Snel en meedenkend. Tot onze tevredenheid een goed alternatief aangeboden.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum