Heel fijn!

Wij zijn allebei opgevoed met dat je goede schoenen moet hebben. En die kun je kopen bij Strating. De schoenen voor ons gezin kopen wij dan ook in de filialen Hilversum & Bussum en vanwege verhuizing naar Bonaire nu ook online. Goede service, vriendelijk personeel, mooie merken en gemakkelijk.

Mooie laarzen gekocht en goed advies

Blij met mijn nieuwe Gabor laarzen uit de Strating winkel in Hilversum. Goed advies en vriendelijk personeel. Ook nog een tas gekocht/gekregen voor mijn verjaardag dus dubbelblij!

Hele fijne kinderschoen winkel

Fijn geholpen, de tijd werd genomen, aardige verkoopster. #Thnxstrating

Goede service!!

Ik had een rits van m'n enkellaarsje stuk. De kosten voor reparatie zijn netjes vergoed.

Top service!

Fijne winkel met een mooi assortiment schoenen en gympen. Ik ging eigenlijk langs omdat bij één van mijn gympen een stiksel losliet. Deze wordt nu gerepareerd en ik kreeg zelfs korting op een nieuw paar in een andere kleur! Ik koop eigenlijk al m’n schoenen en gympen bij Strating!

top!

Fijne winkel, mooie spullen, vriendelijke en behulpzame mensen

Heel blij

Online schoenen en bijpassende tas bestelt, volgende dag binnen en helemaal naar wens. Echt een aanrader!

Top service!

Een bestelling geplaatst, helaas was de schoen te smal. Via de klantenservice heb ik contact gehad met een meisje die mij heel vriendelijk heeft geholpen bij het uitzoeken van schoenen passend bij mijn voeten. Een aantal opties kwamen naar boven en hier heb ik een keuze uit gemaakt. Zou nog dezelfde dag verzonden worden! En inderdaad, schoenen volgende dag in huis. Helemaal top! Daarom 5 sterren, kom hier zeker weer terug!

Super Snelle Service

door deze service hebben we een goed gevoel voor Strating

Super service!

Het hoornen hengsel van mijn handtas was gebroken na een val van tafel. Ik baalde enorme, na een belletje naar Strating hebben zij via de leverancier een nieuw hengsel geregeld, in de garantie en supersnel! Echt fantastisch, heel veel dank!

Klantvriendelijk

Enkellaarsje besteld. Helaas zat er een vlekje op het suede. Gemeld. Oplossing: deze retour en er worden nieuwe toegestuurd. Fijn geregeld!

Uitstekende service en erg klantvriendelijk

Had na 3 maanden problemen met zool sneakers, krijg nieuwe sneakers aangeboden. In een woord UITSTEKEND!

Mooie kwaliteit, goede prijs

Ik was aangenaam verrast over de comfort van m’n bestelde schoenen. Ze zagen er vooral mooi uit maar bleken ook geweldig te zitten. #Thnxstrating

Super goed geholpen in de winkel Hilversum

Schoenen koop ik eigenlijk nooit online, maar ik wil altijd rondkijken en passen in een winkel. Ik heb online een afspraak gemaakt bij Strating in Hilversum. Dit ging super gemakkelijk en ik kreeg gelijk een bevestiging in de mail. Ik ben super goed geholpen door een zeer vriendelijke en geduldige man en uiteindelijk ben ik met een paar nieuwe schoenen van Giorgio de deur uit gegaan!

Bedankt!

Bedankt voor de goede service! Heel fijn dat ik weer in jullie winkel kon komen passen en kopen. Met een super service!

Goede en snelle persoonlijke service

Tijdens de lockdown en zware sneeuwval via social media contact gehad. Snelle en vriendelijke reacties op vragen en vooral snelle bezorging aan huis. Perfecte en persoonlijke service. Echt een aanrader om hier je snowboots te kopen!

Top winkel!

Ik koop altijd al bij Strating en word steeds opnieuw blij verrast. Dit keer natuurlijk niet in de winkel, maar online. Bestelling werd dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd. Wat een top service!

Bijzonder positief

De communicatie, de hulp, de service; alles was perfekt!

Super service, fantastische laarzen!

Dit weekend een paar enkellaarsjes gekocht via de site, die vandaag al door een alleraardigste dame, in handige Strating tas, aan huis werden bezorgd! Super service! En heel blij met m’n laarzen! Aanrader!

Fijne betrouwbare winkel.

Mooie, handige website, fijne merken en prettige service, binnen no time had ik mijn bestelling in huis.

Fijn!

Fijne medewerkers, fijn advies, fijne service! TOP

Fantastisch!

Goede schoenen, goede en vooral EERLIJKE Service!

Super!!

Strating ontdekt dit jaar! Zowel online als in de winkels top geholpen. Super fijn contact gehad met de klantenservice en in de winkel heel goed verder geholpen. Erg blij met mijn nieuwe schoenen en ik kom na de lockdown zeker weer langs! Dank:)

Eerste x zag ik beschadiging netjes terug gestuurd nu heb ik de juiste zonder beschadiging.

Snelle levering van supermooie laarzen!

Assortiment van Strating Schoenen is fantastisch. Dit seizoen heb ik nergens zulke mooie schoenen gezien als bij deze winkel. Wat een goede inkoop!

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum