Correct afgehandeld volgens afspraak. Schoenen perfect verpakt.

Top, daar kunnen andere online verkopers een voorbeeld aan nemen

We zijn super blij met de schoenen en niet in de laatste plaats omdat er niets aan te merken was op de communicatie en aflevering.

Top. Heel tevreden!

Mooie duidelijke webwinkel. Schoenen netjes verpakt, update over de verzending via de mail. Helemaal goed. Mooie schoenen!

Snelle levering, goed verpakt en nette berichtgeving omtrent de levering en retournering.

Snelle reactie vanuit de klantenservice. Goed beleid rondom retour. En uiteraard prachtige schoenen.

Erg tevreden

Mooie schoenen ontvangen en een duidelijke site!

Goede service schoenen snel in huis

Prima service en snelle levering

Uiteraard was ik liever naar de winkel gegaan. Maar we zitten nu eenmaal in de situatie en zullen het er mee moeten doen. Toch gekozen voor mijn winkel en daar via de webshop besteld. Prima keuze. Erg tevreden met de informatie en opvolging van de order. Top.

Zorgvuldig en snel

Prettig, zorgvuldig en snel.

Prima! Zorgvuldig en gratis ! Top!!

Uitstekend!

Fijne winkel

Fijne winkel met goed assortiment. Online had ik het geluk dat precies mijn maat in de Sale met mooie korting zat. Volgende dag meteen ophalen bij de winkel.

Waardeloos

Schoenen van Tods besteld. Eenmaal binnen zat er een enorm kleurverschil tussen de schoenen. Dit hebben zij ook wel gezien bij het controleren maar gewoon opsturen en proberen. Direct een email verzonden en schoenen terug gestuurd. Tot mijn verbazing bieden ze de schoenen wederom te koop aan! Slechte zaak....

Prima bestelling

Duidelijke webshop en keurige snelle levering

Top met alles

Top met alles!

Overzichtelijke website, zeer snelle levering!

Mooie keuze in assortiment. Nette prijs

Slecht!

Had schoenen besteld 2 dagen later kreeg ik te horen dat de bestelling niet door ging. Kreeg verzending gratis als compensatie. Maar dat w a s al gratis boven bepaald bedrag??????

Overzichtelijke website en een snelle levering

Schoenen werden snel geleverd in een degelijke verpakking. Omdat ze ( helaas) iets beschadigd waren heb ik ze moeten terugsturen. Ook de after sales is prima verlopen.

Klantenservice super, snelle levering! Zeer tevreden!

Via mail naar klantenservice, mijn maat (36) die overal uitverkocht is, maar bij Strating Schoenen werd het de volgende dag op webshop gezet. En zo heb ik het binnen no time in huis. Super👍

Snelle levering , en super mooie via vai laarzen

Goede en snelle levering. Terugsturen is gratis wat een pluspunt is. Ik ben blij met mijn 3 paar nieuwe laarsjes.

Snelle, goede service

De schoenen werden zeer snel bezorgd. Toen ze niet bleken te passen kon ik ze gratis terugsturen en kreeg ik ook zeer snel mijn geld terug. Voor een bedrijf dat zo netjes werkt, vind ik het echt zonde dat het niet gelukt is om er iets te kopen.

uitstekende afhandeling

zeer vlot en goede afhandeling

Goede prijs, Snelle verzending

Duidelijke webshop, scherpe prijs, snelle verzending

Snelle bezorging. Keurig verpakt.

Teleurgesteld

Schoenen besteld via de website en na 3 dagen kreeg ik een mail dat ze niet meer leverbaar waren!!! Website is dus niet up to date.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum