Fijne winkel met mooie collectie!

Prettige winkel met leuk personeel. Laten je heerlijk zelf rondkijken om daar waar gewenst te ondersteunen met advies en tips en trucs zodat je altijd met een goed gevoel weer naar huis gaat.

mooie kwaliteit schoenen en goede service

vriendelijk personeel. mooie overzichtelijk winkel. goede kwaliteit schoenen

gewoon perfect

Zondags besteld en dinsdags binnen. Gewoon perfect. En prima schoenen van Harris, maar dat wist ik al.

Twee maten besteld snelle retour betaling

Duidelijke informatie verstrekking, fijne site. Goede service

Snelle en correcte levering.

Klantenservice reageert heel goed

Bij vragen over tijdstip van verzending, en op vragen over product kreeg ik altijd netjes antwoord

Prima service!

Goed ingepakt en snelle levering. Heel blij met mijn Waldlaufers instapper. Zit lekker en is mooi. Prima service!

Mooie nette veterschoenen

Mooie nette klassieke veterschoenen gescoord voor een prima prijs. Daar alleen nog mt.42 aanwezig was. Snelle levering.

Goede aanbeveling voor sneackers geschikt voor gevoelige voeten

Vriendelijk personeel vestiging Bussum

Vriendelijk geholpen kennis van zaken ruim mooi assortiment

Snelle service en door de korting een mooie prijs.

Makkelijke site, snelle levering, mooie schoenen en door de korting een mooie prijs.

Heel professioneel behandeld via telefoon.

Blij verrast door het grote assortiment, waardoor ik niet naar Amsterdam hoef af te reizen,.

Door de mooie en vele merken en de kennis daarover van het personeel, is het een winkel waar ik graag terugkom.

Prachige schoenen!

Ik kende Strating-schoenen niet, maar toen ik op zoek was naar groene loafers, kwam ik op Internet bij hen terecht. Prachtige suede schoenen in de uitverkoop voor een mooie prijs. En snel geleverd!

Een heel fijne schoenenzaak in IJsselstein.

Altijd goede ervaringen en advies met het kopen. Heel blij met alles wat ik daar koop. Van pantoffels tot X Sensible sneakers.

Snel en correct

Goed!

Super fijn

Fijne advies gekregen

Altijd vriendelijk personeel, doet veel om te helpen, mooie schoenen!

een topschoen tegen een topprijs

Na een zeer duidelijke omschrijving en fotoweergave is de keus niet erg moeilijk. De adequate snelle verzending doet de rest.

Snelle levering mooie schoenen

Helemaal blij mee

Uitstekende service en mooie collectie

Ik kom al jaren bij Strating schoenen in Bussum. Er is altijd wel iets moois te vinden en hun service is uitstekend.

Heel goed geholpen en top kwaliteit schoenen

Ga hier heel graag heen voor het hele gezin❤️ Ik heb zelf een kapsalon en loop met plezier in jullie schoenen!!

Mooie keus schoenen. Zeer prettige benadering en kennis van zaken.

Personeel is professioneel, aardig en toegankelijk. Modern met goede kwaliteit schoenen. Mooi aanbod. Fijn dat er in andere winkels wordt gekeken of maten wel beschikbaar zijn. Ook goede zolen beschikbaar. Kortom mooie winkel, goed personeel kom er graag!

Vlotte prima verwerking

Voor herhaling vatbaar