Waardeloos bedrijf!

Ik heb hier een hoes aangeschaft voor mijn mercedes benz om deze netjes te houden. Die gebruik ik erg veel. Maar wat blijkt nou? Het krast gigantisch! En als ik hier dan over mail dan krijg je te horen dat het eigenlijk niet de bedoeling is dat je het zoveel gebruikt. En het kan niet aangetoond worden dat de krasschade door het zeil komt. Maar je ziet duidelijk schuifschade. Dus je kunt wel een autohoes kopen maar het is niet de bedoeling dat je het gebruikt. Dat is hetzelfde als dat je bij Nespresso een koffiezet apparaat koopt maar het is niet de bedoeling dat je hier koffie mee zet. Achterlijk bedrijf. Ik hoef helemaal niks meer met deze maffia organisatie van doen te hebben.

Bootzeil is met frame past perfect op de sloep

Bootzeil is eenvoudig aan te brengen, het frame is eenvoudig aan te passen aan de boot/ in ons geval (sloep 6.20 lang) hebben we nog thee lijnen van het frame naar de boeg en naar de achtersteven gespannen om doorzakken te voorkomen. 10 kajes van 2 kg houden het zeil makkelijk op spanning. we hebben er nog een paar elastieken spanners op zitten omdat de sloep buiten staat en bij storm het zeil ook moet blijven zitten. maar echt nodig lijkt dit niet.

Duidelijke site, bestelling en betaling gemakkelijk. Product vlot geleverd. Product zoals ik had verwacht qua kwaliteit

Goed zeil voor zijn prijs

Spijtig wat te lang. Brete perfect

Zeer positief

Ik had een caravanhoes besteld.deze werd door post nl "ergens" afgeleverd,maar niet bij mij. De zeilenspecialist ging er achteraan. Kwam niet veel verder. Hoes is weg. Maar sturen zonder zeuren een nieuwe. Deze heb ik nu wel ontvangen. Dus zeer goede en snelke service.ik ben helemaal blij

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Caravan hoes besteld en de volgende dag in een keurig en stevig verpakte door door PostNL aan de deur afgeleverd. De hoes ziet er mooi uit, goede kwaliteit, zo lijkt het.

Prima kwaliteit en past perfect

Efficiënt, duidelijk aangeven wat kan en wat niet

Jullie bedrijf doet wat het moet doen . Advies: probeer direct bereikbaar te zijn, de klant wordt teruggebeld maar direct antwoord is vaak beter . Daarnaast , leg een database aan van boot modellen zodat je meteen weet welk zeil je nodig hebt, dat geeft een nog betere indruk. “ voor uw boot adviseren wij zeil xyz, wilt u hem in blauw of beige.

Snelle levering, tevreden over het product.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Camperhoes perfect

Een camperhoes besteld op 30 september 2025, de volgende dag al in huis. Goed verpakt in een doos. De hoes zit zelf in een bijbehorende zak. De hoes is een 4 laags zware uitvoering van 7,50 m en het was vrij eenvoudig om deze over de camper heen te trekken. Wel handig om eerst het filmpje te bekijken.

Heel goed.

Helaas moest ik mijn bestelling retourneren, omdat het afdekzeil voor de auto te klein was. De afhandeling door u was echt puik: duidelijk, vlot en snel het geld terug. Een zeer prettige procedure!!

Vlotte levering, retour wordt traag verwerkt.

Zeer vlotte levering, retour is na 1 week nog niet verwerkt/ bevestigd.

Precies wat ik zocht

Goed prijs, goede fit en snel geleverd

Zeer snel!

Helaas moeilijk contact mee te krijgen. Antwoord per email duurt lang en telefonisch niet mogelijk. Dat vind ik echt voor verbetering vatbaar

Zuiltjes bb motor

Super service , beste kwaliteit

Top product goed te bevestigen

Geen druppel water meer in de boot erg blij mee heb jullie aanbevolen aan vrienden!

perfect

bij een vraag (per mail) krijg je ook daadwerkelijk een antwoord. vrijdag besteld, zaterdag geleverd. de hoes voor onze caravan past en voelt kwalitatief goed aan, ook goede sluitingen om alles strak te trekken.

goede ervaring! Snelle levering en mooi product

Heb een beschermhoes voor de caravan besteld. Het pakket werd binnen een paar dagen geleverd en ziet er degelijk en goed uit. Hoop dat we er lang plezier van mogen hebben.

Snel geleverd en mooi product

Alles naar wens verlopen

Topkwaliteit en snel geleverd

Product zoals geadverteerd en giede prijs

Degelijke kwaliteit.

De fietshoed past prima om twee fietsen. Erg stevige kwaliteit.

Correcte en snelle levering van goed product

Correcte en snelle levering van de grote fietsenhoes die daadwerkelijk op onze grote ebike past.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.