Topzaak!

Mijn autohoes werd heel snel geleverd. Vragen werden heel snel beantwoordt, prima service!!!

Een goede ervaring

Ik heb over het product nog telefonisch contact gehad alles goed uitgelegd daarna het product besteld

goede en snelle service

ondanks dat het geleverde product te kort was voor mijn auto hebben ze wel meegedacht om het probleem op te lossen dat zie je bij andere web shops niet zo gauw gebeuren ga zo door

Wat besteld werd werd geleverd en snel! Paste perfect.

Geweldig hele vlugge bezorging en grandioos voor mijn auto TOP

Hoes te groot!

Door eigen fout veel te grote hoes besteld. Medewerker de zeilenspecialist gaf goed advies!!! De zaak is prima opgelost. Beste service in lange tijd.

Heel erg tevreden

Autohoes gekocht voor mijn cabrio als bescherming tegen de vorst. Perfecte pasvorm, ben er heel erg tevreden mee. Snelle levering!

Maat van artikel klopt echt niet

Ik heb een hoes besteld voor mini cooper, is totaal niet te hanteren, veel t groot. Om deze te gebruiken heb je minstens 2 mensen nodig…

zeer prettig

In eerste instantie had ik mijn huisadres als afleveradres opgegeven, dat bleek later anders te moeten zijn. Hoewel de order al in het proces zat, heeft men met Post.NL contact gezocht en de verzending kunnen annuleren, een dag later stond ook het betaalde bedrag weer op mijn rekening. Prima !

zeer prettig

De hoes voor onze sloep is stevig en netjes op maat

We hebben een hoes gekocht voor de motor en de sloep. Beiden zijn stevig en netjes op maat. Heel blij mee. Dank je wel

De hoes voor onze sloep is stevig en netjes op maat

Snelle en correcte service

Wij zijn zeer tevreden met ons caravanzeil . Snel geleverd . We hadden twijfels over de juiste maat en zijn toen ook telefonisch zeer goed geholpen . Kortom , goeie service .

Advies op afstand

Prettige (telefonische) ondersteuning tijdens aankooptraject. Ook afspraak nakomen inzake snel terugbellen. Tevens snelle toezending naar buitenlands adres.

Bestelling en levering goed verlopen.

Bestelling en levering goed verlopen. Website vermeldt duidelijk welke afmeting je nodig hebt. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Is er een voor- cq achterkant? Hoe maak ik de hoes vast en waaraan maak ik de hoes vast. Is de hoes te bevestigen voor 1 persoon? Kwaliteit hoes lijkt goed.

Mijn product niet ontvangen

Wel een mail ontvangen en betaald maar mijn product niet ontvangen! Zeer ontevreden

Past als gegoten

Zeer makkelijk te gebruiken fijn. Stof en neutraal van kleur staat achter in de tuin en valt bijna niet op Contact was zeer goed goede uitleg en had maten via mail gestuurd en kreeg zeer goed advies met meteen de link van de hoes die ik nodig had Het enige minpuntje wat ik kan bedenken dat de gespen van de banden niet aan de deur kant zitten want ik heb hem vast tegen schutting staan maar dat los ik zelf wel op

Caravanhoes perfect en binnen 24 uur geleverd!

Bestelde caravanhoes (voor afwijkend model) past precies dankzij duidelijke meetinstructies op de site. Supersnelle levering binnen 24 uur......een geweldige prestatie 3 dagen voor pakjesavond! Top bedrijf!

Top !! zeer klantvriendelijk

Snel. Goed product. Vragen werden zelfde dag nog beantwoord. Prima service !!

Correcte afhandeling van bestelling en goede communicatie naar de klant. Product nog niet gebruikt i

Nog geen ervaring met product.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.