snelle en korekte afhandeling

goede ervaring. product snel geleverd en goede beschrijving

Artikel zoals omschreven, supersnel bezorgd!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, supersnel geleverd!

zeer goed

zeer goed erg te vrede

Perfect!

Prachtige hoes, hele goede kwaliteit. Zeer tevreden. Snelle levering. Absoluut aan te raden.

Uitstekend!

Afdekzeil voor een fiets besteld. Precies zoals op de foto. Eerste indruk van de kwaliteit en uitvoering van het zeil is positief. Hebben ook niet lang op de levering hoeven wachten, precies zoals aangegeven nl. de volgende dag.

goede services

goede services

Prijs, kwaliteit, pasvorm, service.... prima !

Duidelijk advies bij de keuze van de juiste maat. Prima pasvorm

Super tevreden

Heb fietshoes aangekocht, goede kwaliteit, samenwerking tof verlopen Verzending vug en goed verpakt

Goed en snel geleverd

Snel en goed

Tevreden

Kwalitatief

Top product, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering! Dank je wel DeZeilenSpecialist.nl

Mooi zeil, goede prijs, slecht bereikbaar

Prima camper zeil, goede kwaliteit en prijs. Telefonisch onbereikbaar

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding.ik ben zeer tevreden over mijn barbecuezeil

Ik weet nog niet of hij past

1e keer besteld en goed

een hoes voor mijn auto besteld op vrijdag en keurig op maandag geleverd; ik moet nog proberen of die goed past want de auto staat elders gestald. Indien ook goed dan blijft de 10 staan

Hoes volledig naar verwachting op tijd geleverd.

Snel, vriendelijk en kennis van zaken

Snel en kundig advies!

Supersnel bezorgd, gewoon erg goed

Erg positief, snel bezorgd en een goede kwaliteit afdekhoes.

Snelle en correcte levering en tijdens het proces werd ik prima op de hoogte gehouden

Zie hierboven

goede snelle levering

na mijn bestelling werdt mijn caravanzeil netjes de volgende dag geleverd

goede service en prijs kwaliteit super

De camper hoes werkt ,zo als ik het nu kan inschatten perfect. Hij zit er nu een week op veel regen en mists gehad. Alles onder de hoes mooi droog

Prijs en Passing ok

Levering snel een goede Passing

Snel en correcte handel.

Duidelijke website, maatvoering prima en snelle levering.

zeer snelle levering

snelle levering en goed product voor scherpe prijs

Als ik weer een zeil oid nodig heb koop ik weer hier

Na zeer prettig telefonisch advies heb ik een winterdekzijl voor onze sloep besteld en na afrekening kwam die de volgende dag al binnen via Postnl. Top.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.