Zeer snelle service

Zeer snel bezorgd en het was een goede cover voor de auto

Snel en goed

Snel en netjes geleverd, artikel is goed

Prima service en snel verstuurd en ontvangen.

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit artikelen. Dit was de 2e keer dat ik hier besteld heb, het bevalt me prima.

Snelle levering, prima product!

Goed en snel geleverd!

Jaar of 10 geleden mijn eerste bootzeil voor de winter daar gekocht, na 10 jaar nog prima! Nu voor nieuwe boot weer een winterzeil aangeschaft, snel binnen voor eerlijke prijs voor deze kwaliteit!

Snel geleverd en goed materiaal

Snelle levering en de zandzakjes perfect voor de persenning van mijn zeiljacht.

Bootzeil besteld nadat ik info had gevraagd via mail. Goed en correct advies gekregen. Dat resulteerde in een bootzeil dat bijna evengoed past als een origineel en ook nog eens van goede kwaliteit is voor een betaalde prijs. Ook snel geleverd. Wat kan men nog meer wensen? Perfect.

Goed.

Ik heb een boot van 4 meter lang. Dekzeil is wat te groot, er was geen passende maat. Maar het voldoet verder goed. Tip: een elastische band of een rijgsnoer, geïntegreerd in het zeil zou handig zijn. Met vriendelijke groet, Arjen van den Berg

Mooi product

Mooie lichtgewichte afdekzeil en genoeg spanbanden op de juiste plekken, (lengte tot bijna op de grond). De ritsen op hoeken zijn voldoende en ben erg tevreden over. Had gedacht dat er ook een deur in zat (waar zou die dan zitten??) Nu kijken wat dit product over een paar maanden doet!

Heel goed advies gekregen bij het kiezen van een dekzeil voor mijn zeilboot!

Het gesprek met Sergio was heel prettig. Zijn advies om het dekzeil aan te schaffen om mijn zeilboot af te dekken voor de winter is helemaal gelukt. Betrokkenheid van Sergio speelde hierin een grote rol. De maat is prima inclusief de klemmen om een extra bevestiging te creëren.

Professionele en zeer klantvriendelijke zaak!! Aanrader!!

We hebben nu een prachtig sterk zeil over onze boot! Super blij mee!!

Zeer goede kwaliteit en vlotte levering.

Prima keuzemogelijkheden, snelle levering

alles verliep snel en efficiënt door prima keuzemogelijkheden en snelle levering

Heel veel geduld gehad met mij om te bestellen i nog bedankt

Vlot geleverd

Maat xl past net op een Hyundai ix20

Alles is zeer vlot verlopen

Alles ging zeer vlot. Zowel bestelling als de levering.

Een heel mooi dekzeil voor de boot. Staat heel chiq

Kwaliteit en service in één klik.

Bakfietszeik besteld. De volgende dag thuis geleverd. Degelijk materiaal. Zijn prijs waard.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

zeer snelle en correcte duidelijke afspraken

Heel snel kreeg ik duidelijke info over de evolutie van mijn bestelling. Ik had er eerlijk gezegd niet op gerekend dat mijn bestelling 's anderendaags reeds bij mij zou toekomen maar toch...soms zijn er nog zekerheden in het leven waarvoor dank veel groeten stefan

Snelle levering!

Blij met de snelle levering

Goede keuzemogelijkheden met juiste uitleg en snelle levering.

goede kwaliteit & prijs + snelle levering.

goede kwaliteit & prijs + snelle levering.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.