Snel geleverd en goed produkt !

Super snel geleverd

Top service!

Het gekochte artikel voldoet exact aan de omschrijving en de levering was razendsnel. Hartelijk dank! Hans Bresser.

Prima product en prima service

Ik had een dakbescherming voor onze fiat 500 besteld. Vlotte levering en prijs/kwaliteit is top.

UItstekende kwaliteit en uitstekende service!

Ik had een bootzeil besteld en heel snel bezorgd gekregen. Ik merkte dat het zeil helaas te klein was en dus niet geschikt was voor mijn boot. Ik nam contact op met de DeZeilenSpecialist en legde mijn probleem voor. Ik mocht direct mijn zeil terugsturen en kreeg een grotere maat zeil toegestuurd. De hele transactie en de financiële afwikkeling verliepen bijzonder prettig en snel. Vandaar dat ik zeg: uitstekende kwaliteit bootzeil en uitstekende service! Met vriendelijke groet, Jan

perfecte service

Perfecte afhandeling en snelle levering van bestelling. Snel antwoord en volledige infoverstrekking bij het stellen van vraag. Gewoon een service zolas het hoort.

Duidelijke site, heldere uitleg, gemakkelijk te bestellen, snel in huis en prima kwaliteit.

alles afgedekt

n.v.t.

Supersnelle levering

Op zondagavond besteld en maandagmiddag bij ophaalpunt, dat is erg snel en mijn bootzeil staat mooi strak zodat water er niet in blijft staan, erg tevreden mee.

Uitstekende levering

Na bestelling volgende dag geleverd. Geen overtollige verpakking Juiste produkt, goede pasvorm

goede service

netjes en snel

was ff zoeken hoe het moest maar we zijn er uitgekomen wisten niet wat de binnen of buitenkant was

Prima product voor een redelijke prijs.

De winter nog afwachten of de hoes her houdt.

prima en snel

goed op alle fronten

Prima materiaal, op tijd geleverd. Één minpunt. Ik had 8 exact dezelfde zandzakjes besteld... en elk zakje werd in een apart doosje verpakt. 8 doosje werden er door de bezorger geleverd.... beetje verspilling van materiaal en ruimte. Alles had in één doosje gepast. Wellicht een aandacht puntje!

Snelle levering, goede kwaliteit

De eerste indruk van de hoes is goed. De levering was snel en volgens afspraak

Snelle en adequate levering

Prima website, zeil snel ontvangen. Hoge kwaliteit en ben er helemaal tevreden over. Aanrader!

Ok

Correcte levering, degelijk product.

Ruimschoots in orde!

Het is gewoon fijn dat er snel, alert en adequaat op een bestelling wordt gereageerd.

Levering helaas niet volgens afspraak, wel mooie kwaliteit

Voor 23:59 uur besteld, op voorraad en helaas niet de volgende dag in huis. Berichtje gestuurd op de site met achterlating van mail adres, ook geen reactie. Wel een mooi product!

Vlotte en snelle levering. Contact perfect verlopen

Vlotte en snelle levering. Contact perfect verlopen

Correcte levering.

Snelle afwikkeling.

Zeer correcte mensen

Er stond een verkeerde maat op het label van de boothoes die ik heb aangeschaft, ook op de doos. Toen ikdat meldde bleek het om een vergissing van de leverancier te gaan. Ik mag hem gewoon passen en krijg een andere toegestuurd als hij niet past. Prima dus!

Makkelijk uitzoeken en duidelijk hoe je op moet meten voor de goede maat. Bestellen en afrekenen super eenvoudig en heerlijk snel afgeleverd. Niet duur.

Volgens afspraak keurig geleverd

Volgens afspraak is de caravanhoes op tijd geleverd. Mijn caravan is nu keurig ingepakt met de caravanhoes. Afwachten hoe mijn caravan met hoes het winterseizoen doorstaat.

Super service!

Auto cover paste niet.?Die hebben we teruggestuurd. Binnen een dag bericht dat hij terug was en een dag later de geld terug!

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.