Vlotte levering, besteld volgende dag in huis

Conform verwachting

Geen opmerkingen Bestelling & levering conform de verwachting. Product, fietshoes, voldoet en doet wat het moet doen.

Snel en goed geleverd

Precies geleverd wat ik besteld heb. Keurig verpakt,

Snelle levering prima service

Snelle levering en een prima service

Is top

Ik ben zeker tevreden en zal ook jullie aanbevelen

Snelle levering En uitgebreide informatie via de mail

Super kwaliteit

makelijk bestellen Snel geleverd op afgesproken tijd Goede kwaliteit van het long life dekzeil voor speedboot 6.75 meter Dekzeil is handig te monteren en demonteren nadat hij is afgesteld op je boot

Zeer snelle levering

Binnen 1 dag geleverd, precies zoals aangegeven op de website

prima kwaliteit en snelle levering

de zandzakjes waren precies wat ik nodig heb

very good

Het goed

Spullen en verzending prima tot nu toe

graag wel de telefoon opnemen als er gebeld word ! Heb diversen keren gebeld en jullie lijken echt onbereikbaar ( had meerdere vragen , en ook extra kosten gemaakt nu )

Prima, snelle levering, goede kwaliteit.

Zeil en zandzakjes zijn prima, alleen de bijgeleverde paal om het zeil op te houden werkt in praktijk niet zoals gedacht.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede en duidelijke maatvoering en uitleg welke maat te bestellen

het is een zeil van goede kwaliteit ik ben er blij mee

prachtig bootzeil

Zeer tevreden, goede klantenservice en de kwaliteit vh zeil is boven verwachting

Snelle en nette levering

Snel en goed

Slechte bezorging

De bezorging is waardeloos heel de dag gewacht en niet bezorgd Poging twee van de week weer Was gewoon retour gegaan waarom??

snel geregeld

Foutje van mijn kant bij het bestellen, gelijk gebeld en gelijk opgelost

Prima service en prima product

De bestelling was meteen de volgende dag in huis en het product voldoet aan de verwachtingen.

Nog geen antwoord gehad op mijn mail

Inmiddels bericht gehad , maar nog geen antwoord op mijn vraag> Was gebeld en heb getracht terug te bellen. Mogelijk was het al te laat zal morgen weer proberen.

Bestelling en aflevering binnen 2 dagen afgerond.

Prima website, juiste keus snel kunnen maken, de volgende dag al afgeleverd.

Geweldig!

Deze fietshoes is fantastisch. Mooi licht en toch stevig. Zeer makkelijk, door de vorm, over de fiets te plaatsen. Zelfs een mogelijkheid om de hoes vast te zetten met een slot.

VOORTREFFELIJK

GOED PRODUCT EN EEN SNELLE LEVERING.

top

snel en perfect

Retour zenden niet ideaal

Bij de meeste winkels betaal je geen retourkosten. Bij jullie wel

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.