Snel en goed advies

Goed advies en snelle levering. Mooie degelijke produkten

Prima kwaliteit en snel geleverd. Top firma.

Prima kwaliteit en snel geleverd. Top firma.

snel en acuraat

vertrouwde leverancier

Prima site

Alles op tijd binnen gekregen. Top service

Alles naar wens

Zeer snelle juiste levering

Super vriendelijk en super snel. Top!!

Helaas bleek onze boot niet geschikt maar het contact verliep uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Prima Zeil en voldaan aan verwachting. Behalve dat ik een zwarte had verwacht

Op de website staat een zwarte afgebeeld. Was er vanuit gegaan dat ik deze zou kopen. Nu een grijze gekregen.....

Snelle levering product is anders dan de omschrijving.

Het door mij bestelde afdekzeil voor mijn boot bleek niet heel goed te passen, ondanks dat de site vermeld dat de afdekzeil 15cm overhang heeft. Mijn zeil zit nu krap om de punt van de boot, terwijl mijn boot 7 cm korter is dan de maximale lengte die staat omschreven bij dit zeil. Aan de zijkant zit hij ook iets te strak. Om hem goed vast te zetten kun je rondom spanbanden bevestigen, volgens de omschrijving zitten er 9 bevestigd, in mijn geval maar 7. Het advies wat ik heb gekregen bij De Zeilen Specialist: koop ergens voor 2 euro twee losse klemmen. Dat is niet de oplossing die je zou verwachten bij deze kwaliteit afdekzeilen. Ik ga hier niet weer bestellen.

Snelle levering, boven verwachting mooie hoes

Na bestelling snel geleverd. Met plastic sluitingen aan voor en achterzijde van de hoes dus goed verstelbaar. Past mooi over 30 pk.

Zeer snel en goede communicatie

Netjes en snel geholpen!

Goed en snelle bezorging

Vriendelijke en prettige service,snelle levering en prima product!

Had mijn pakket ontvangen en dacht dat er iets ontbrak maar achteraf bleek dat ik niet goed gekeken had! Heb meteen gemailed dat het mijn fout was maar het onderdeel was al besteld! maar mijn contact persoon bleef heel vriendelijk!! Dat is nog eens service!! Bedankt hiervoor!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering; goed spul!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering; goed spul!

Niets op aan te merken

Snel en vlekkeloos

Supersnelle levering

Supersnelle levering, zelfs in coronatijden ! Product en prijs zijn ook zoals het hoort!

Mooi en stevig afdek hoes.

Heb de hoes voor een sloep gekocht met een beugel in het midden van de sloep. Hoes paste hier perfect op. Rondom mooi overhangend. perfect voor een sloep van 4.10 meter lang en 1,83 meter breed.

Erg goed

Goede service klant vriendelijk en snel e levering oke !!!!

Goed advies en super snel geleverd.

Duidelijke communicatie, snelle levering en ook het het advies persoonlijk, eerlijk en goed

Service, snelheid, kwaliteit en prijs geweldig!!!!!

Zo wil ik wel vaker online winkelen, jullie zijn top!

Snelle levering, kwaliteitsmateriaal en precies zoals beschreven

Ik raad iedereen dit aan prijs kwaliteit is super en snelle levering

Via email contact, snelle reactie advies ontvangen vwb keuze type dekzeil.

Prima.

Minpuntje: de zwarte dopjes bleven niet goed zitten aan de stokken.

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Ik heb het artikel niet ontvangen

Vandaag besteld en morgen geleverd dat gaat niet op. Ik wacht nu een week op een artikel. Dus nee ik ben niet tevreden. Ze zeiden dat het artikel gisteren tussen 2 en 4 uur gebracht zou worden maar ik ben voor niets thuis gebleven. Nu geeft PostNl aan dat het vandaag komt ,ik ben benieuwd. Het artikel is vandaag door de post bezorgd. Dat is 6 dagen na het bestel moment. Mijn vrouw heeft gisteren via een webshop een bestelling geplaatst en het artikel is vandaag geleverd. De zeilenspecialist moet zijn tekst aanpassen dat het niet de dag erna geleverd wordt. Ze scheppen verwachtingen die niet waargemaakt worden en dat is jammer.

Goed product

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.