Snel en perfecte kwaliteit

Snel geleverd en Top kwaliteit

Topservice en eerlijk

Als een product niet direct leverbaar is kun je het ook niet bestellen, dat is tenminste eerlijk. Wel kreeg ik een bericht op het moment dat het wel leverbaar was. Dat noem ik service. En kreeg telefonisch ook prima advies!

Top, snelle levering

Al meerdere keren hier iets besteld. Site is goed overzichtelijk en producten zoals afgesproken snel geleverd!

Good quality cover, needs also sandbags or hooks to fit properly

I have a steel rowing boat circa 4x1.30m I bought the 360-427x 170 cm and it fits quite nicely. Already 2 big rainstorm and so far so good. Hard to fix on the sides if you don't have sandbags or hooks. Nice material with waterproof coating and elastic on the side. Comes with extra rope.

Geweldige service, binnen 24 uur bezorgd

Geweldig!

Degelijke zeilen

In 1 dag geleverd - uitstekende webshop!

Vlot en netjes

Heel snel afgeleverd. Goed verpakt en niet te vergeten van goede kwaliteit

Uiterst klantgericht en razendsnel

Ik kocht een beschermhoes voor mijn BBQ (Big green egg). Om de juiste maat te kennen, heb ik eerst met de Zeilenspecialist gemaild. Zij antwoordde onmiddellijk en doelgericht. De hoes is na bestelling onmiddellijk geleverd, past perfect en is heel degelijk afgewerkt.

Prima service en snelle bezorging.

Behulpzaam en vriendelijk.

Prima service !

Bij ontvangst van mn bestelling ontbrak er 1 karabijnhaakje. 1 mailtje was voldoende om het ontbrekende haakje binnen een dag opgestuurd te krijgen. Zowel per mail als ook telefonisch werd nog verontschuldiging aangeboden. Kortom prima service.

Snelle bezorging, mooie kwaliteit!

Fijne webshop, helemaal het product en kwaliteit wat ik zocht!

Snelle levering en product zoals omschreven

Snelle levering en product zoals omschreven

Mooi, direct passend product.

Mooi en direct passend product voor een acceptabele prijsstelling en snelle levering.

Prima assortiment, prima service

Ruim assortiment voor de boot. Snel geleverd.

Prima spullen snelle levering

Prima spullen, snelleevering

besteld en binnen 24 uur in huis

product binnen 24 uur in huis. Dat was heel fijn.

Uitstekende service

Goede omschrijving, product voldoet aan alle verwachtingen!

Top en snel geleverd

Snel en correct

Communicatie en levering perfect.

Mijn zeil was niet op voorraad en ik zou teruggebeld worden als dat wel het geval was. Dat is dan ook het enige minpuntje wat ik kon vinden om als kritiek te geven. Prima service, snelle levering, niets te klagen.

levering en opvolging van de bestelling waren perfect

perfecte levering . alles in orde

Goed.

Precies wat ik er van verwachte.

Uitstekende service en snelle levering!

Na een uitgebreid telefonisch advies bleek de maat van het zeil toch niet voorradig helaas, maar wel alle andere accessoires besteld en het zeil ergens anders. Ik had waarschijnlijk zelf een andere maat gekocht, maar blij dat dit me is afgeraden.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goeie kwaliteit en past goed over de auto.

Tot nu geen bestelling gezien.

Een week geleden kwam het bericht dat de bestslling isverzonden. Tot nu toe nog niets gezien!

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.