Prima boothoes

Keurig afgewerkt dekzeil voor kleine Whaly 210. Alleen blijkt één support pole te weinig te zijn om de regen weg te laten lopen. Zeer vlotte levering.

Snel goed en betaalbaar

Snel goed en betaalbaar

Goed en vriendelijk

Goede service en levering klantvriendelijk

Prima zeil voor de BBQ

Goede afdekzeil en super snelle levering

Eenvoudig snel en betrokken

Eenvoudige manier van bestellen, snelle en betrokken oplossing gerichte reactie op vragen

Slechte levering

Mijn pakketje werd verzonden en nadien teruggestuurd.. slechte koerierdienst.

Snel ontvangen en goed product

Bestelde product snel ontvangen (volgende dag) en ziet er prima uit zoals je van een zeilmaker mag verachten. Mijn vrouw zei gelijk dat ze dit lang niet zo mooi had kunnen maken. Zeer netjes afgewerkt !

Zeer correcte en vlotte bediening super

Snel geleverd wat ik had besteld

Levering ging keurig volgens afspraak.

Hele snelle levering van een mooi product tegen een schappelijke prijs.

Idem als boven

vlotte en duidelijke communicatie

Ik ben zeer goed geïnformeerd geweest en alles is zeer vlot en vlug gegaan.

Nog niets gehad

Besteld maar nog niets gehad

Goede en snelle levering. goede service

op tijd geleverd.

Op tijd geleverd.

uitstekende service maar maten van product niet helemaal juist

De kwaliteit van service en product zijn vlekkeloos maar ze zouden iets meer variatie en precisie in de maten kunnen hebben

Overzichtelijk, kwaliteit en snel!

Mijn ervaring met DeZeilenSpecialist.nl is erg goed! Mijn eerste (boothoes)bestelling is zeer snel geleverd, helaas was deze te groot en met een goed telefonisch overleg heb ik een andere maat besteld en ook deze was zeer snel geleverd, top!

Snel en volgens verwachting

Alleen maar positief. Een zeil koop je niet dagelijks en daarom eerst maar eens naar de beoordelingen gekeken. De Zeilenspecialist kwam daar als een betrouwbaar bedrijf uit naar voren. Dat wil ik hierbij graag nogmaals bevestigen!

Grandioos

Na telefonisch contact en lang twijfelen toch een afdekzeil voor mijn kawasaki 300x ultra waterscooter besteld. Goede uitleg gekregen welke maat ik moest hebben,en past super op de waterscooter. Top geregeld...

Prima service en snelheid

Alles naar tevredenheid

Snelle levering. Goed product

Meer tekst is overbodig.

Snelle levering en prima service bij telefonisch contact.

Fan-tastisch

Ondanks de corona drukte meteen volgende dag geleverd, vragen via telefoon meteen goed geholpen. Retourzending binnen 1 dag verwerkt en meteen geld terug. In 1 woord een van de beste services die ik in tijden ervaren heb.

Goed advies omtrent het zeiltje.

Netjes teruggebeld en spulletjes de volgende dag geleverd.

Prachtig op maat en correct geleverd.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.