Zeer goede adviezen en snelle bezorging van een goed kwaliteits product

Zeer goed geholpen, goed advies.

Frame voor het zeil.binnen 1 dag kapot

Zeil en frame gekocht voor mijn bootje, het frame was al na 1 dag kapot, slechte kwaliteit

Autodeken voor de hond besteld zou in de eerst instantie de volgende dag komen echter was het vrij druk werd bij voorbaat aangegeven. Werd netjes op de hoogte gehouden dat de bestelling een dag later binnen zou komen. Goede service!

Geleverd zoals afgesproken.

Topkwaliteit ,heb wel grote maat van SUV 5.o8 meter lengte genomen om cover tot op de grond te laten komen zodat velgen en schijven ook bedekt zijn ik praat over bmw 4 serie.Ben supertevreden beste prijs kwaliteit op de markt!!!

Prima verlopen, snel geleverd.

Mijn bestelling via de website verliep soepel, was duidelijk wat ik nodig had, de specs waren voldoende.

Bestelling verliep op zich prima maar ik heb nog niks ontvangen.....dus kan ik ook geen score geven.

goed, alleen verzending duurde langer dan beloofd

Goede aankoop

Correcte afhandeling en levering

Overzichtelijke website snelle service en snelle levering

Overzichtelijke website snelle service en snelle levering Twee afdekhoezen bestelt voor mijn auto’s via de zeilenspecialist werd goed op de hoogte gehouden via de mail en snelle levering ben erg tevreden kan het iedereen aanbevelen

Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige artikelen

uitstekend

What you see is what you get, zou ik bijna zeggen. Product voldoet precies aan verwachting en is vlot geleverd.

Ok

Na eerste levering bleek de bootzeil te groot, na telefonisch contact geholpen met het juist bootzeil

Kwaliteit

Kwalitatief goed materiaal, vlotte levering en vriendelijk te woord gestaan

Goed en snel geleverd

Gekregen wat ik had besteld. Sbel en goed geleverd.

Vlot proces,snelle levering,als beschreven.

Alles ok.

Goed en betrouwbaar

Goede levering en een goed product

zeer goede samenwerking tussen ons

na het bellen en overleggen wat voor zeil ik nodig had zijn we overeen gekomen dat E het moest zijn. later bleek dit ook de goede keuze te zijn bedankt daarvoor. betaling gedaan en het zeil was er inderdaad snel. toppie moet ik zeggen geef het ook door aan andere mensen op de haven. gr hans

Goede service super kwaliteit

Besteld volgende dag in huis Goede kwaliteit hoezen

Snelle reactie. TOP

Snelle service Top

prima in prijs en levertijd

Snelle aflewering bedankt!

Snelle aflewering bedankt!

Prima uitleg over de maat van zeil.

Correcte partij om bij te bestellen

Bij het bestellen en de vragen die ik had ging alles heel snel en correct. Het dekzeil werd de volgende dag reeds geleverd. Her paste helaas echter niet. Ivm terugsturen en graag het juiste dekzeil willen bestellen wat niet lukt via de site (net het dekzeil wat ik nodig heb is niet te selecteren) heb ik een mail gestuurd naar het eerder gebruikte info@ mailadres. We zijn nu 2 dagen later maar nog geen reactie gehad. Tov de eerste zo snelle reacties is dat onverwacht. Na 3 dagen heb ik opnieuw contact opgenomen en kreeg ik wel direct antwoord. Het bewuste dekzeil is over een maand weer leverbaar zo is beloofd. In de tussentijd was het aankoop bedrag overigens heel netjes alweer teruggestort. Uiteindelijk is alles dus heel correct verlopen en heb ik gewoon pech gehad. Over een maand ga ik dan ook een kleiner dekzeil opnieuw bestellen.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.