Eindelijk een bbqhoes die degelijk is!

Na steeds maar weer Weber-merk hoezen te hebben zien wegvliegen naar de buren of van ellende uit elkaar gescheurd te hebben zien worden, werd ik getipt om eens op deze site te kijken. Wat een topproduct: ziet er heel degelijk uit en straalt kwaliteit uit. Het enige jammere is dus dat ik niet kan zeggen dat ik snel weer zal gaan bestellen, want deze hoes houdt het wel een paar generaties uit denk ik zo... ;-)

niet happy

ik bestelde het dekzeil voor open boot, zwart in 600d. Daarnaast bestelde ik 2x de ondersteuning voor het zeil. Het geleverde voldoet niet: de geleverde materialen (en het beperkte aantal aanhechtingspunten aan het zeil) zijn onvoldoende om het zeil netjes en strak over de boot te krijgen. Nu staan er dus plassen in het zeil. Zonde van het geld.

Prima service, op tijd geleverd

Men doet wat men belooft

Heel goede en correcte service

ALLES IS OP TIJD EN NAAR WENS VERLOPEN

ALLES IS OP TIJD EN NAAR WENS VERLOPEN

Alles uitstekend. Ik zou er in de toekomst alleen een lange zak bij leveren, waar het frame in kan. Dan blijft het netjes en bij elkaar. Tevens voorkomt het rammelen in de boot tijdens het varen.

Snel en kwaliteit

Snelle behandeling onder en snelle levering. Dikke degelijke kwaliteit beschermhoes. Let wel op bij de maten: deze zijn EXCLUSIEF een handgreep die aan de zijde van je bbq zit (zoals bij de Weber bbq)!!!

Prima, snelle levering

Prima geregeld

Snel en keurig verzorgt

Super geregeld

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

prima service ongelooflijk

prima perfect snel eerlijk fantastisch

Snel, servicegericht en vriendelijk

Top goeie service

Zeer snel en vakkundig geholpen

Makkelijk te bestellen via goede site. Zeer snelle levering

Zeilen zijn van goede kwaliteit. Zien er robuust uit. Alleen zijn het zeilen voor opslag en transport voor een ⛵. Dus niet voor aangemeerd liggend.

Top bedrijf goede service

Snelle afhandeling

Perfect.

Wij hebben een aluminium sloep gekocht zonder dekzeil maar ook een sloep zonder bevestigingsogen waaraan een zeil bevestigd kan worden. Ook is de afmeting niet standaard. Na telefonisch contact met Sergio hebben wij een zeil besteld. Deze was de volgende dag bij ons en Sergio heeft ons perfect geassisteerd. Daarnaast ook erg vriendelijk en geintresseerd. Dank!

Telefonisch goed advies gegeven

Super kleed

Helemaal goed, zijn zeer tevreden mooie kwaliteit

Snelle service ..

Top .

Snel gelverd

Goede prijs en kwaliteit

Zeker tevreden

Snelle levering en een mooie en goede kwaliteit

Super snelle service!!!!!

Na een dubbele bestelling contact gehad met De ZeilenSpecialist en deze kon de bestelling gelijk gecrediteerd worden !! Het zeil past goed en is van goede kwaliteit. Top bedankt voor de snelle service 👍🏻

Uitstekende kwaliteit, prima advies, goede service

Het dekzeil is van uitstekende kwaliteit, past prima over onze boot. Het telefonische advies voor aankoop was ook prima.

Uitstekend!

Goede communicatie, scherpe prijs, snelle levering.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.