Dekzeil goede kwaliteit alleen de maat is niet helemaal goed maar dat is mijn eigen schuld Bootje is 2.40 m en het zeil kan op boten tot 2.72m dus is iets te lang

Het zit perfect om de auto goed verpakt snel bezorgd goede kwaliteit

Zeer snelle levering top product

Hoes voor de bbq is een mooi en goed product

Goedkoop en snel

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding, top!

Zeil is prima, boat cover support pole is gammel

Het lukt me niet om het zeil strak te spannen met die support pole extra, de paaldelen schroef je in elkaar vast, maar die springen steeds los en dan zakt het zeil weer in elkaar

Uitstekende levering en service.

Levering de volgende dag, beide keren. Eerste bestelling van dekhoes bleek niet te passen. Omgeruild door prima service.

Vriendelijk en meedenkend

Snelle verzending en zeer behulpzaam via telefonisch kontakt.

meedenkend en eerlijk

medewerker dacht goed mee en sprak zijn bedenking uit of het bootzeil zou passen. Hij vond het wel een uitdaging. Helaas paste het niet en kon ik deze retourneren. Niet geschoten altijd mis.

Keurig verpakt alleen geen omschrijving

De verpakking zag er keurig uit, ik had alleen graag een omschrijving gehad voor hoe bevestiging het meest praktisch is met dat touw wat erbij zat. Ondanks de juiste maten doorgegeven te hebben lijkt hij in het midden toch te breed te zijn.

Zeer prettig

Goed advies en snelle levering. Redelijke prijzen. Goed ruim aanbod

Prima bedrijf, uitsteknd geholpen

Ik was op zoek naar afdekzeil voor mijn auto. Ik ben op de juiste wijze geïnformeerd en zeer tevreden met mijn product.

Uitermate goede en stevige kwaliteit.

De zonneschermhoes is van zéér goede waterbestendige kwaliteit voor een goede prijs, erg tevreden !

geweldige kwaliteit en supersnelle service

Ruime keuze. Eind van de middag besteld, de volgende middag in huis. Super snel. De kwaliteit van de hoes en de uitvoering is tot in detail erg goed.

Snelle en correcte levering!

Producten waren volgens verwachting. Levering was perfect de dag erna. Bestellen gaat gemakkelijk.

Top zeil voor Weber BBQ!!

Nieuwe BBQ gekocht en hiervoor een afdekhoes via de zeilenspecialist besteld, deze is een stuk goedkoper dan van Weber en van zeer goede kwaliteit. Vraag over de maat van de hoes via de mail is snel en duidelijk beantwoord, levering van de hoes was ook snel.

Prima!!

snelle service, zeer klantvriendelijk en goede informatie!

Goede service goede prijs

Afdekzeil besteld. Prijs was goed, snel geleverd

Top levering top kwaliteitszeil

In 1 woord TOP

Te groot

Het zeil valt groter dan verwacht.

Op de juiste tijd bezorgd en goed verpakt en de goede maten.

Uiterst tevreden

Vriendelijke woordvoerders, alle mails worden beantwoord, correcte verkoop en snelle verzending. Top deal!

Kwaliteitsvol product dat snel geleverd werd.

Perfect !

Klare info om bestelling on-line uit te voeren. Betalingsmodaliteiten = OK Levering = perfect.

Goed product

Alles naar wens. Redelijk snel geleverd en het product voelt stevig.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.