Ruim assortiment voor je boot

Snelle levering. Het zeil was goed maar de zeilspanner was bagger. Niet te doen gewoon. Hebben jullie deze zelf wel eens getest? Geen handleiding. Het tuinslang-deel voor de boeg blijft niet onder de boeg en wipt telkens over de reling. Het telescopische paaltje blijft niet staan en ik krijg er 20km spanband bij die nergens op slaat. Inkorten wordt knutselen. Kortom, dit moet je echt nooooit meer verkopen, tenzij je je klanten gek wil krijgen.

correcte levering. zoals beloofd

Product beantwoordt aan de gevraagde kwaliteit

Prima geholpen

Prettig contact gehad

top!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super! Blij met hoes BBmotor. Snelle levering

Snelle levering. Kwaliteit hoes bb motor lijkt erg stevig

Lang wachten

Bestelt en lang moeten wacht terwijl die zelfde dag dat ik bestelde dag erna ontvangen ook uit blz en met post nul geleverd. Mij laten wachten dat ze gingen leveren en daarna sturen ze dat het pas dag erna is. Nooitbestel ik hier iets nog.

Snelle verzending, duidelijke informatie (over verzending, retouren) via de mail.

Perfecte service

Precies gekregen wat ik verwacht had en op tijd

Uitstekende BBQ-hoes

Zeer goede kwaliteit, solide materiaal, prima maatvoering. Duidelijke informatie op website, snelle levering, prima servive.

Zeer goede betrouwbare firma!

Bestelling online kwam snel aan. Heb een BBQ hoes in de maat medium. Op het eerste zicht lijkt deze van zeer goede kwaliteit. Toekomst moet dit nog uitwijzen natuurlijk.

top hoes

mooie, stevige hoes voor de buitenkeuken. ondanks deze coronatijd toch ook snel geleverd

op tijd geleverd en goed materiaal

Mijn vorige zonneschermhoes bleek na 2 jaar uit elkaar te vallen. Het zeil van de zeilenspecialist is degelijker

Zeer tevreden over de vlotte service & levering. Product voldoet aan de verwachtingen

Op zoek naar een autohoes bij DeZeilenSpecialist terecht gekomen. Duidelijke website die via automerk en type je eenvoudig doorheen de keuzemogelijkheden tot aan de passende hoes brengt. Nog enkel de keuze maken waarvoor de hoes dienstig moet zijn en in de winkelkar. 's anderendaags netjes langsgebracht door PostNL. Waarvoor dank. P.S. Geen aanmerkingen, maar ik geeft uit principe nooit 10/10 :-)

zeer positief

wij zij zijn zeer positief, het bestelde is zeer vlot geleverd en voldeed ruimschoots aan de verwachting

goede info

uitstekend

Goede site!

Zeer mooi stevig product en duidelijk qua verzending echt super bedrijf.

Just perfect

alles tip top in orde, prima prijs, de kwaliteit is goed, de maten zijn juist en zeer snelle levering.

Snelle en goede levering

Het afdekzeil is van goede kwaliteit en zit netjes ok de boot. Daarnaast was het snel geleverd.

Heel erg goed

Perfect product zeer goede kwaliteit.

Sneller levering van de beloofde artikelen

Drie artikelen (hoezen voor bbq, parasol en bb-motor) werden de volgende dag al bezorgd. Prima!

Snelle levering, prima prijs kwaliteits verhouding

Super klantvriendelijk, maar

Het product past niet goed op mijn boot

Vriendelijke service

Goede klantgerichte hulp.

Prachtig

Prachtige stevige hoes v een redelijke prijs

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.