Snelle service en goed product

Ik had een beschermhoes nodig voor mij nieuwe bakfiets. Vis de zeilenspecialist besteld en snel geleverd gekregen. Het zeil is van prima materiaal en past goed! Kortom. Goed product, snel en zorgvuldig geleverd door de zeilenspecialist.

Goede en snelle levering van een goed product

Eerste bestelling met een goede en positieve ervaring

Super bedrijf, goede en snelle levering

Voor het eerst twee boot zeilen gekocht. Goede duidelijke website. Snelle en goede levering. zal er zeker vaker wat bestellen.

Prima,snel geleverd!

Xxx

Zeer positief

Prima product, ze snelle levering !

Uitstekende snelle service

Heldere webwinkel en mooi product

Bestelling voldeed aan mijn verwachting

Prima bootzeil voor onze boot en samen met het boot frame de ideale oplossing voor bescherming van regen en wind. Door het frame kun je het zeil mooi afspannen.

Goed en prima service

Nadat sommige producten niet pasten, teruggebracht en netjes geld terug.

Prima producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering

Snelle levering, kwaliteit

Snelle levering, kwaliteit

Erg tevreden.

Vlotte levering van de bbq-hoes. Hoes ziet er degelijk en robuust uit. (Ben wel benieuwd of de hoes tijdens een flinke woei op z’n plek blijft aangezien er maar één bevestigingspunt aan zit. Van klittenband, dat dan weer wel 👍) Al met al wel tevreden over de kwaliteit en de prijs!

Ik had niet gedacht dat ik het zeil de volgende dag in huis zou hebben, maar dus wel

Fietshoes past goed, was vlot in huis

Is goed aan te raden. Prijs/kwaliteit is goed

Gewoon goed, snel en vertrouwd

Eenvoudige online bestelmodule. Direct een bevestigingsmail van de bestelling en een snelle levering van de goederen.

Fijn bedrijf om iets bij te bestellen, snelle levering en keurig verpakt

Topbedrijf👍

Simpel en makkelijk

Ik heb de website geraadpleegd. Alles was duidelijk aangegeven zodat ik snel vond wat ik nodig had.

Wij kopen hier graag. Snelle levering, goede prijzen.

Wij kopen hier graag. Snelle levering, goede prijzen.

Zeer snelle levering en juiste omschrijving.

Prima bedrijf

Goed meegedacht en snel geleverd. Tip, maak ook zeilen met een ankerrol opening.

Goede aanwinst!

Voor mijn grote bbq een hoes besteld. Het materiaal voor de hoes en de pas-vorm voor weber is goed! Tevens op de grote kamado gepast(gewoon omdat ik het wilde weten) daar past ie ook perfect omheen.

Uitstekende levering

De zeilenspecialist heeft conform afspraak geleverd. De caravancover ziet er prima uit. Goede prijskwaliteit

Heel GOED

Positieve ervaring

Snel geleverd, kwalitatief goed! Kortom, zeer goeie ervaring.

Topkwaliteit!

Al jaren een tevreden gebruiker van de LongLife zeilen. Na schade wederom een nieuwe besteld en de volgende dag alweer in huis.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.