Pluspunten

Uitstekende snelle leverantie van bestelde afdekhoes voor mijn buitenboordmotor. Prima service! Echt een aanrader.

Pluspunten

Mooi zeil, goed frame

Pluspunten

Prijs kwaliteit zeker een aanrader. Had paar keer mail gestuurd met foto om het juiste zeil te vinden. Gezien dit standaardmaten zijn past het zeil zeer goed op mijn boot. Was aangenaam verrast over de kwaliteit en gewicht vh zeil (long life type B zwart) plus superhandig met kliksluitingen! Boot beschermd en snel op- en afhalen. Bedankt eveneens voor snelle levering!

Pluspunten

Prima website en snelle levering

Pluspunten

Goed bereikbaar en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling

bijgevoegde karabijnen zijn toch van een lagere kwaliteit dan bij de vorige bestelling toen blauwe stevige karabijnen geleverd werden bij de zakjes. jammer.

Pluspunten

documentatie geleverde is niet of nauwelijks bruikbaar

Pluspunten

Snel te bestellen, vlot in huis.

Pluspunten

Direct contact...Goede uitleg.... bestelling was niet compleet maar na contact direct geregeld...

Pluspunten

Ze leveren correct het bestelde !

Zou niet weten wat .

Pluspunten

Na 1 dag is mijn dekzeil bezorgd. Goede kwaliteit. Top gedaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit was mijn eerste keer Maar het bestelde artikel was goed en vlot binnen

Nog geen idee

Pluspunten

Goed product. Snelle levering.

Pluspunten

Goede communicatie, goed product en correcte levering.

Wellicht andere partij voor verzending. DHL ervaring is bij meerdere bedrijven negatief.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.