Filters

10

Prima werk geleverd.

Op 23 augustus 2021 is door monteur Gerard op vakkundige wijze de waterontharder in de meterkast van onze nieuwbouw woning geplaatst. Bedrijf communiceert goed, houden zich aan de afspraak, werken netjes en geven na installatie een goede uitleg. Aanrader voor iedereen die nog een waterontharder overweegt. Deze week gaan we verhuizen en de luxe van zacht water ervaren. Fam. Heite Zwartsluis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedank voor de vijf sterren familie Heite! Wat fijn dat alles zo goed is gegaan. Veel succes met de verhuizing en geniet van de luxe van zacht water.

10

Top top top!!!

Alles klopte aan dit project!!! De monteur (Gerard) was zo vakkundig en geweldig! Het resultaat is WAANZINNIG goed!!!!! Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor een wanter ontharder van Waterluxe!!! Ga zo door guys!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We geven de complimenten door aan Gerard, Rizam! Super om te lezen dat jullie zo tevreden zijn.

10

Heeeeerlijk!!

We hebben nog niet zo lang ervaring met de waterontharder maar merken nu al dat de kalk overal langzaam los laat en niet terug komt! Hier was het ons het eerste om te doen. De apparatuur blijft langer mooi en functioneert beter. Sneller klaar met poetsen en meer tijd over voor leuke dingen! Aan de smaak van het water moeten we wel erg wennen maar dat is een kwestie van tijd. De verkoop en installatie van de ontharder werd vakkundig gedaan en goed uitgelegd. Al met al een plezierige samenwerking !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor de vijf sterren Els! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de installatie en de waterontharder zelf. Smaak is inderdaad een kwestie van tijd ;-)

8

Heerlijk helder en softe ervaring

Het gevoel en smaak van het water in een woord heerlijk. Na 10 minuten wil je al niet anders.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat gevoel van luxe gunnen wij iedereen. Fijn dat het zo snel al zo goed bevalt Willem!

9

Fijn product.

Vriendelijke installateur. Je merkt direct dat het water anders is. Enige jammere is dat het doorspoelen vrij veel herrie maakt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Bo! Wat betreft de herrie bij het doorspoelen. Wil je contact opnemen met Etienne via 053-5727808? Dan kan hij met je bespreken wat eventueel anders ingesteld kan worden.

7

Top installatie

De bestelling was zo gepiept en de installatie verder moest qua planning even op zich wachten. Daarentegen was de monteur ruim op tijd en heeft de installatie spoedig en nauwkeurig afgerond! Echt vakmanschap. Het eindproduct is mooi!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Jammer dat de installatie wat langer op zich liet wachten. Maar gelukkig is het vanaf de installatie helemaal naar wens. Dat lezen we graag. En we geven de complimenten door aan de monteur.

10

Prima

Snel, accuraat, aandacht,

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de vijf sterren, daar zijn we blij mee!

10

Geen onduidelijkheden, alles zo helder als 't zachte water

Fantastisch geholpen bij de aanschaf en installatie van onze waterontharder! Van een duidelijk voortraject, goed en kundig personeel, efficiënte communicatie tot een vriendelijke en meedenkende installatie, ik kan niet anders concluderen dat Waterluxe een pluim verdient voor deze service. De waterontharder zelf werkt perfect, levert heerlijk zacht water en heeft zelfs een eenvoudig te bedienen bypass zodat we weer even kalkhoudend water kunnen krijgen voor in ons aquarium. Ideaal ook om de factuur eenvoudig via pin te kunnen betalen, na de installatie van de ontharder. Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Die pluim nemen we heel graag van je aan Theun, dank je wel. Heel fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen: van bestelling tot en met het zachte water dat nu uit je kraan komt. Geniet ervan!

9

Voordelen ervaar je direct

Sinds een paar weken hebben wij een waterontharder. De installatie was prettig en snel geregeld. Na een probleempje met de kap van de waterontharder zat er binnen een week een nieuwe op, echt top service. Via een aantal mails word je op de hoogte gehouden van bestelling tot tips na de installatie. Kortom, we ervaren enkel voordelen na de aanschaf van de waterontharder van Waterluxe!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dus uit de Hoogeveense kraan nu ook zacht water! Fijn dat jullie de voordelen van zacht water ervaren. Daar maken we ons elke dag hard voor.

10

Goed uitgelegd wat beste bij ons past, fijne monteur

Lang getwijfeld maar ontzettend blij met alles. Goede voorlichting aan de voorkant, waarbij de keuze is gevallen op de combi 12. Monteur Ronnie heeft alles netjes uitgelegd betreft montage. Netjes gemonteerd en achtergelaten. Later ook apparaat goed uitgelegd en ingesteld. Toen bleek dat na montage enkele tappunten niet werkten alles na gelopen en netjes opgelost. Bleken al kalk deeltjes in leidingen los te laten waardoor filtertjes verstopt raakten. Pas 1 dag in gebruik maar met name douchen is geweldig!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te lezen dat ook jullie zo snel verschil merken en zo tevreden zijn met zowel ons product als de service. We geven de complimenten door aan de monteur. Geniet van het zachte water en alle voordelen daarvan.

10

Geweldig

Goede Service vriendelijke monteur goede uitleg en volgens afspraak op tijd geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel René voor je mooie woorden, geniet van je zachte kraanwater!

10

Een monteur die zijn vak begrijpt

Nette en snelle installatie van onze waterontharder (watervlug). Wat niet vaak voorkomt is dat een monteur zich netjes voorstelt. Daarnaast een top uitleg geeft over de installatie. Het staat als paal boven water dat ik ze kan aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Tim! Wij maken ons elke dag hard voor zacht water en willen elke klant de beste service bieden.

10

Goede communicatie en plaatsing

Snelle en toegankelijke communicatie. Plaatsing door vriendelijke monteur Martijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We geven de complimenten door aan Martijn, Theo, dank je wel voor je review!

9

Heerlijk zacht water!

Van bestelling tot plaatsing zeer tevreden. Nu genieten van heerlijk 'zacht' water.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Geniet van het zachte water.

10

Netjes geïnstalleerd en goede uitleg

Een soepele installatie, en niet onbelangrijk goede uitleg van werking en onderhoud, goed werk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor je vijf sterren Jan, daar zijn we blij mee!

10

Tevreden over het gebodene

Snelle en goede installatie, wasbak in keuken droogt goed op. Douche minder kalk op wand. Water smaakt anders, Voor mijn apneuapparaat hoef ik geen pakken water meer te kopen. Tot dusver tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn Richard dat je nu al verschil merkt, geniet van het zachte water!

10

Goed product en goede service!

De waterontharder werkt uitstekend en we zijn zeer tevreden over de installatie en service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Daar doen we het voor Roel, tevreden klanten! Dank voor je mooie review.

10

Hadden we veel eerder moeten doen

De waterontharder van waterluxe bevalt zeer goed, geen kalkaanslag meer en bijna geen eczeem meer

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Van deze reviews worden we blij: ons product wat goed bevalt. Daar maken we ons elke dag hard voor. Geniet van het zachte water!

10

Goed product en goede service

Prima product wat z’n werk goed doet. Bestel proces online is makkelijk en aansluiting in meterkast is netjes en snel gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat alles goed is gegaan, van bestellen tot aansluiten. Geniet van alle voordelen van het zachte water!

10

Top!

Waterluxe is geen overbodige luxe. “Je gaat het pas zien als je het door hebt” aldus Johan Cruijff. En hij had gelijk, toen al!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn Jan, dat je zo tevreden bent. Geniet van de luxe van elke dag zacht water uit je eigen kraan!

10

Wat een verschil blij mee!!

Geen kalk meer in de pan na het koken vaat veel mooier heerlijk om mee te douchen !! Kort om alles is nu duidelijk anders Super blij mee!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn Sandra, dat je al zoveel voordelen ervaart!

10

Wat een geweldig product!!

Getipt door de "buren" van een paar huizen verderop. Wij hebben een waterdichtheid van 14 in onze stad en dat is echt niet fijn voor het behoud van ons apparatuur en de gemoedsrust bij het zien van de kalksporen nadat je net alles heb schoongemaakt in de badkamer en de waterkoker voor de 100e heb uitgekookt. Na aanvraag van de offerte telefonisch benaderd door Jesse. Hierna is alles heel snel gegaan, vanaf het eerste moment van contact t/m de plaatsing heeft het maar drie weken geduurd. Jesse is langs gekomen voor uitgebreid advies en om onze situatie ter plekke te bekijken wat hij door kon geven aan Gerard die de installatie kwam plaatsen. De waterontharder werkt echt perfect, je merkt gewoon direct dat het water zachter is geworden. De koffie smaakt lekkerder, een glas water lijkt wel spa blauw wat er uit de kraan komt, douchen is een hele nieuwe ervaring want we hoeven nog maar ongeveer de helft te gebruiken van shampoo en sanex en er blijven geen kalksporen meer achter op vloer tegels en douchewand! Wat een zaligheid!. Zacht water is ook erg prettig voor als je een gevoelige huid heb blijkt wel. En dan te bedenken dat de leidingen van was en vaatwasmachine ook schoner worden en blijven en dus langer mee zullen gaan geeft ons ook een erg prettig gevoel! Wij zijn in het bezit van een Duo 12 waterontharder omdat wij met z'n 3'en zijn. De aanschaf van een waterontharder van Waterluxe kan ik echt iedereen aanraden! Als laatste nog een dikke pluim voor de vakkundigheid van zowel Jesse als Gerard. Helemaal top!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Die dikke pluim gaan we doorgeven aan Jesse en Gerard, dank je wel John! Wat een mooi uitgebreid review heb je voor ons geschreven. Fijn dat je zo tevreden bent en dat je alle voordelen die een waterontharder biedt ook ervaart.

10

Aanrader voor iedereen

Wij hebben nu bijna 2 jaar een waterontharder van Waterluxe. Nou dit was echt geen overbodige luxe. Met een waterdichtheid van bijna 11 hebben we hier nu heerlijk zacht water. Je voelt echt direct verschil bij het gebruik van de waterontharder. De communicatielijnen zijn kort en snel. Super geholpen en bij kleine. Storingen staan ze ook direct voor je klaar. Onze buren hebben we inmiddels ook overgehaald. We zouden zonder twijfel bij iedereen Waterluxe adviseren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hai Cécile, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ons ook aanbeveelt. Een echte Waterluxe vriend ;-)

10

Voor iedereen een aanrader

Het voortraject ging heel soepel. De informatie (zowel telefonisch als per e-mail) ging heel prettig en alles was duidelijk. Voordat de installateur komt krijg je een paar mailtjes met duidelijke informatie. Heel prettig. De installateur (ook echt een hele aardige gast) heeft goed meegedacht met de opties waar de ontharder geplaatst kon worden, ook al bespreek je dat vooraf. Wij hebben Waterluxe inmiddels aanbevolen bij meerdere familieleden en kennissen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hai Wouter, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je een echte Waterluxe vriend bent en ons zelfs aanbeveelt. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel gebruiksplezier!

9

Vakmanschap

Een gehele nieuwe aanpak van communicatie! Ipv zakelijke mails krijg je informatie met humor, gelijk een smile op ons gezicht. Wat men beloofd wordt vakkundig waar gemaakt. Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie review Christina, dank je wel! Erg leuk om te lezen dat we je een glimlach hebben bezorgd. Daar worden wij blij van :-)

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd