Dank je wel Robby, voor de vijf sterren die je ons geeft! En wat goed dat je nu al zoveel verschil merkt.
Wat een heerlijke review om te lezen! Heel fijn dat je nu al zo tevreden bent. En over onze waterontharder en over onze service. Dank je wel, Martin!
Dag Rob, wat goed om te lezen dat onze waterontharders naar alle provincies gaan. We schrokken wel een beetje van de beoordeling met 1 ster, maar gelukkig zijn jouw woorden juist lovend en mooi. Dank je wel daarvoor. Geniet van alle voordelen van het zachte water!
Originele beoordeling
Wat goed om te lezen dat je nu al tevreden bent. En we hopen dat je snel ook de andere voordelen van het zachte water ervaart. Dank je wel voor je mooie beoordeling, Will.
Vijf sterren, dank je wel Tom! En nog fijner om te lezen dat je zo ontzettend tevreden bent over de waterontharder en de voordelen ervan.
Ontzettend fijn om te lezen dat de Duo 25 zo'n uitkomst is voor jullie! En dank je wel voor de complimenten over onze werkwijze. Geniet van het zachte water.
Wat goed om te lezen Roger, dat je eigenlijk al veel eerder een waterontharder had willen hebben. Dat betekent dat je nu al zoveel verschil merkt. Bedankt voor je uitgebreide review!
We geven de complimenten door aan Gerrie, Johan. Dank je wel voor je review. En geniet van alle voordelen van het zachte water.
Wat een mooi cijfer, een tien, dank je wel Eric! Bedankt voor de complimenten, we geven ze door.
Wat fijn Hanneke, dat je zo tevreden bent. En nu al geniet van alle voordelen van het zachte water. Dank je wel voor je review!
Dank je wel Paul, voor de waardering van 5 sterren. We maken ons elke dag hard om de beste service te leveren. Geniet van alle voordelen van het zachte water!
Wat worden we blij van jouw review Jeroen! We lezen alleen maar complimenten, dank je wel. Geniet van alle voordelen van het zachte water. En nogmaals dank dat je ons aanbeveelt!
Dank je wel voor je review! En wat fijn dat we naast het installeren van de waterontharder ook op het vlak van de riolering konden meedenken.
Dank je wel voor je uitgebreide review, Ad. En wat fijn dat je al zo snel de positieve effecten ervaart van het water zonder kalk.
Wat een superleuk bericht Sabrina! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ons aanbeveelt bij anderen. Daar worden we heel blij van, dank je wel. Ook voor je uitgebreide review en de vijf sterren.
Vijf sterren, dank je wel Coen! Hier worden we iedere keer weer heel blij van als we dit soort reviews zien.
Bedankt voor je mooie review, Alex! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent en we hopen uiteraard over een maand of twee opnieuw een mooie review te lezen van je. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Dank je wel Robert, voor je mooie review met vijf sterren! We geven de complimenten uiteraard door aan de monteur. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Dank je wel Kees, voor de 5 sterren! Hier worden we blij van. Goed om te lezen dat je over alles zo tevreden bent.
Dank je wel Remmelt, we geven de complimenten door aan Walter. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Dank je wel Jarvis, voor je mooie en uitgebreide review! Hier worden we heel blij van. Fijn dat je zo'n tevreden klant bent. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Weer zo'n mooie review in dichtvorm, dank je wel Rob! Goed om te lezen dat je tevreden bent, dat is top. En daar maken we ons elke dag hard voor, al is dat het enige 'harde' binnen ons bedrijf hoor! Want zacht water wensen wij elke klant, niet alleen in regio Enschede, maar het hele land!
We geven de complimenten door, Monique, dank je wel! Fijn om te lezen dat je nu al zo tevreden bent.
Dank je wel Bastiaan, dat je de moeite hebt genomen een uitgebreide review te schrijven. We zijn heel blij met de complimenten die je geeft. Doordat er geen kalk meer in het water zit kan de douchevloer inderdaad gladder worden. Goed om te bedenken bij het in- en uitstappen van de douche. We hopen dat je verder van alle voordelen geniet!
Wat een originele review Wally, dank je wel! Wat fijn dat het zachte water zo goed bevalt, dat lezen we graag.