Hier worden we heel blij van! Dank je wel voor deze prachtige waardering Nejla. Dit soort reviews lezen we heel graag en daar maken we ons elke dag hard voor. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
We denken graag met elke klant mee, omdat we voor het beste resultaat gaan. Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven de complimenten door aan onze monteur. Bedankt voor de uitgebreide en mooie review, John.
Dat lezen we graag Monique, dat je nu al ervaart hoe fijn water zonder kalk is. Dank je wel voor het mooie cijfer!
Fijn dat het is gelukt Miep en John! Bedankt voor de mooie waardering en geniet van alle voordelen van het zachte water.
Thank you so much for your review Manie!
Wat een prachtige review; we lazen hem met een glimlach van oor tot oor. Uiteraard hebben we de complimenten doorgegeven aan Gerard en Erwin. Fijn dat je ons aanbeveelt, dank je wel! En geniet van alle voordelen van het zachte water.
Dit lezen we graag, dat we een aanrader zijn. We maken ons elke dag hard om de beste waterontharders te plaatsen bij klanten. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Lager in prijs, maar niet in prestatie! Leuk om te lezen dat wij het beste uit jouw 'onderzoek' kwamen. Dank je wel voor de mooie review, Elbert! En geniet van het zachte water.
Dat horen we van veel klanten, Jan, dat ze zo tevreden zijn en dat ze het veel eerder hadden moeten doen. Maar vanaf nu dus wel alle voordelen van het zachte water, fijn!
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Roland! Bedankt voor de vijf sterren. Hier worden we blij van!
Dat lezen we graag Wilbert, dat onze waterontharder een aanrader voor in huis is. Zeker omdat je geen kalkaanslag en strepen meer hebt. Scheelt een hoop poetswerk en staat ook mooier. Geniet van alle voordelen van het zachte water!
Fijn Brenda, dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor de mooie review en we geven de complimenten door aan onze monteurs.
Vijf sterren voor onze toppers Gerard en Edwin: we geven het aan ze door. Dank je wel Jan voor je mooie review!
Dat zijn mooie woorden voor onze monteurs, dank je wel Ceciel! En dat je ons aanraadt is een prachtig compliment. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
We geven de complimenten door aan de monteur, Nick. Dank je wel voor je review en het mooie cijfer. Geniet van het zachte water!
Vanaf nu dus net als de rest van de straat zacht water. Geen kalkaanslag meer. Dank je wel voor de mooie woorden, Ruud en geniet van alle voordelen van het zachte water.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Niek! Dat lezen wij graag en dat hoort de monteur uiteraard ook heel graag. En wat leuk dat je de Twentse nuchterheid kunt waarderen ;-) Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Dank je wel Jolanda, voor de mooie review. We geven de complimenten door aan de monteur. Fijn dat jullie nu al ervaren dat de aankoop een goede investering is geweest. Zeker voor de zwarte kranen en de douchewand. Geniet van het zachte water!
Haha, dat gaat zeker lukken hoor, de eitjes kunnen hard gekookt worden, zelfs in het zachte water. We geven de complimenten door aan Gerard. Bedankt voor je mooie review, Lars!
Dus niet alleen voordelen voor in huis dankzij het zachte water. Maar dankzij de smaak drinken jullie nog meer water, dus ook weer beter voor het lichaam. Geniet van de voordelen van jullie nieuwe waterontharder! Bedankt voor het mooie cijfer.
Wat een originele review Mike, zelfs op rijm, hartstikke leuk. En we worden natuurlijk ook heel blij van de inhoud ervan. Dank je wel voor de mooie waardering.
Wat fijn hè, Nicole, meteen al verschil merken na plaatsing van de waterontharder. Wij worden blij van jouw bericht. Dank je wel!
Mooie feedback Manon, dank je wel! Wat fijn dat je niet alleen klant bent, maar ook al ambassadeur van ons merk. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Soms is het dus heel fijn om uitzondering op de regel te zijn :-) Dank je wel, Paul, voor je mooie review.
Wat een mooie woorden in een uitgebreide terugkoppeling. Ontzettend bedankt hiervoor! We geven de complimenten door aan Walter. Geniet van alle voordelen van het zachte water.