We geven de complimenten door aan de monteur, Nick. Dank je wel voor je review en het mooie cijfer. Geniet van het zachte water!
Vanaf nu dus net als de rest van de straat zacht water. Geen kalkaanslag meer. Dank je wel voor de mooie woorden, Ruud en geniet van alle voordelen van het zachte water.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Niek! Dat lezen wij graag en dat hoort de monteur uiteraard ook heel graag. En wat leuk dat je de Twentse nuchterheid kunt waarderen ;-) Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Dank je wel Jolanda, voor de mooie review. We geven de complimenten door aan de monteur. Fijn dat jullie nu al ervaren dat de aankoop een goede investering is geweest. Zeker voor de zwarte kranen en de douchewand. Geniet van het zachte water!
Haha, dat gaat zeker lukken hoor, de eitjes kunnen hard gekookt worden, zelfs in het zachte water. We geven de complimenten door aan Gerard. Bedankt voor je mooie review, Lars!
Dus niet alleen voordelen voor in huis dankzij het zachte water. Maar dankzij de smaak drinken jullie nog meer water, dus ook weer beter voor het lichaam. Geniet van de voordelen van jullie nieuwe waterontharder! Bedankt voor het mooie cijfer.
Wat een originele review Mike, zelfs op rijm, hartstikke leuk. En we worden natuurlijk ook heel blij van de inhoud ervan. Dank je wel voor de mooie waardering.
Wat fijn hè, Nicole, meteen al verschil merken na plaatsing van de waterontharder. Wij worden blij van jouw bericht. Dank je wel!
Mooie feedback Manon, dank je wel! Wat fijn dat je niet alleen klant bent, maar ook al ambassadeur van ons merk. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Soms is het dus heel fijn om uitzondering op de regel te zijn :-) Dank je wel, Paul, voor je mooie review.
Wat een mooie woorden in een uitgebreide terugkoppeling. Ontzettend bedankt hiervoor! We geven de complimenten door aan Walter. Geniet van alle voordelen van het zachte water.
Wat fijn Mark, dat de waterontharder is geplaatst en definitief afrekent met het harde water. We geven de complimenten door aan ons team. Dank je wel voor de mooie waardering en geniet van alle voordelen van het zachte water.
Wat een mooi review Anneke, dank je wel! We geven de complimenten zeker door aan Walter. Fijn dat je nu al de verschillen merkt van het zachte water. En ook de kalk die toch is ontstaan, zal nog worden aangepakt.
Wat fijn om te lezen, Folke, dat je zo tevreden bent. Geniet van alle voordelen die de waterontharder gaat geven!
Dank je wel voor je mooie review, Rutger Jan! Merk je ook al verschil nu het water zacht is?
Wat fijn om te lezen, George, dat je al zo snel het verschil merkt. Dat is waar we ons elke dag hard voor blijven maken. Bedankt voor het mooie cijfer!
Dank je wel voor de mooie review, Bert! We geven je complimenten door aan onze monteur. Jij beschrijft heel goed wat de waterharder moet doen. Geniet van alle voordelen van het zachte water. En tot ziens in onze showroom!
We geven je complimenten door aan Gerard, Eric. Dank je wel voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar maken we ons elke dag hard voor.
Wat fijn dat jullie nu al het verschil merken, Ronald! Geniet van alle voordelen van het zachte water.
We geven je complimenten aan de monteur door, Wim. Bedankt voor de mooie review en de aanbeveling.
Wat fijn om te lezen dat jullie ons zeker aanbevelen! Bedankt voor de mooie review. Geniet van de voordelen van het zachte water.
Welkom Nico, als nieuwe Waterluxe vriend! Bedankt voor het mooie cijfer en we wensen je veel plezier met en vooral van de waterontharder.
Wat ontzettend leuk Gertjan, dat je als trouwe klant de moeite neemt een mooi review te schrijven. Hier worden we blij van, dank je wel!
Dank je wel voor de mooie beoordeling, Theo. We geven de complimenten door en wensen jou veel plezier van alle voordelen die de waterontharder je biedt.
Wat een ontzettend leuke en mooie review om te lezen, Bas en Tony. Dank jullie wel voor deze uitgebreide terugkoppeling. Niet alleen fijn voor ons, maar ook voor anderen om te lezen die zich nog aan het oriënteren zijn. We geven de complimenten door aan Max en Gerard. Geniet van alle voordelen van het zachte water!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.