zeer snel en handig!

Sticker is heel gemakkelijk te bestellen en is erg snel binnen!

Alles snel en duidelijk

De bestelling liep gesmeerd.

Snelle service en goed uitleg

wat een fijne ervaring heb ik met het bestellen van een milieu stikker via de site! Het is duidelijk wat je aankoopt en je krijgt snel reactie op wat je hebt besteld en wanneer het wordt geleverd!

Fantaatisch geholpen en een snelle service

Heel snel geholpen en nog sneller opgestuurd.

Snel en simpel

Makkelijk aan te vragen, zonder te veel extra poes pas. Snelle reactie en snelle levering.

Perfect geregeld

Prima online te regelen. Binnen een paar minuutjes klaar, En dat je m de volgende dag al in huis hebt. Zeer tevreden.

zeer snel geregeld

Snelle service afwachten wanneer het binnen komt met de post bedankt alvast

Soepel en duidelijk te bestellen en snelle aflevering.

De stickers is op een éénvoudige en duidelijke manier te bestellen via de website. Snelle levering.

Super makkelijk en snel geregeld

Dit is de 2 e keer dat ik een sticker besteld. Super snel geregeld !

Vlot en duidelijk

Overzichtelijk aanvraag formulier, was zo klaar.

Makkelijk te bestellen snel geleverd.

Overzichtelijke website, snelle levering!

Erg gemakkelijk

Erg gemakkelijk met bestellen!!

Simpel en goed

Makkelijk proces, relatief goedkoop en dus tevreden

Erg snelle reactie en levering

Hoi Dag A besteld en dag B geleverd. Duidelijke uitleg en begeleiding

Heel snel geregeld.

Wij hebben al meerdere keren bij Duitsemilieusticker een milieusticker gekocht. Altijd snel geregeld per post en eventueel afhalen is ook geen probleem. Contact met medewerkers verloopt uiterst vriendelijk!! E-mail met bevestiging van bestellingen ontvangen met extra informatie voor "blauwe sticker" elektrische en hybride voertuigen. Dit was bij mij niet bekend en ga deze gelijk bestellen.

Snelle afhandeling en reaktie

Had me vergist in kenteken, meteen gereageerd en gewijzigd. Had de sticker de volgende dag in huis. Top!

Snel, Simpel en Soepel!

Was een fluitje van een cent en veel efficiënter en sneller dan het aanvragen van een Franse sticker.

Snel online te bestellen en daardoor ook snel verzonden zodat ik deze sticker gelihk komend weekend kan gebruiken.

Snel

Makkelijk besteld en betaald. Erg snel in huis(1 dag)

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Super snel geregeld

Eerder besteld bij deze site.

Uitstekend en makkelijk

De aanvraag was zeer makkelijk. De site is uitstekend en duidelijk, wat de bestelling heel snel gedaan kon worden!!

In 1 minuut besteld, volgende dag reactie dat het verstuurd is. Top

snel en makkelijk te regelen. Duidelijk op de site wanneer ik wel en niet een sticker nodig heb.

Prima, snelle servise!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Makkelijk aangevraagd en snel geleverd!

Simpel door middel van kenteken invoeren ontvang je onder zeer korte wachttijd je milieusticker. Top service!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.