Top verzending en makkelijk besteld

Binnen 5 minuten alles geregeld en besteld, de site is overzichtelijk en de prijs is beter dan de anwb en andere sites, dus perfect zeker een aanrader

vlot geregeld

na wat zoekwerk op internet dat resulteerde in zeer uiteenlopende bedragen voor de sticker leek dit mij de correcte prijs en voorwaarden. Dit is na de vlotte levering een correcte inschatting gebleken.

Snel millieu sticker in huis

Na ruitvervanging van mijn Camper een nieuwe sticker aangevraagd. Snel op de site gevraagde gegevens ingevuld en klaar is Kees! Betalen via Ideal en sticker word verzonden. Top service van. De Duitsemillieusticker.nl.

Moet vlotter kunnen vanuit België

Vermits de sticker voor België bestemd was, kreeg ik bij de bestelling en na betaling een berichtje dat mijn autogegevens niet door de dienst konden getraceerd worden. Bijkomende info stelde hen wel in staat om de zaak te finaliseren. Dit is een minpuntje bij de aanvraag. Klantvriendelijkheid is zeker ok.

doen wat beloofd is

Als digibeet toch geregeld, na een telefoontje, deze sticker aan te vragen. TOP service

Heldere communicatie!

Het bestellen voor een redelijke prijs; TOP. De relevante informatie rondom de sticker; TOP, TOP en duidelijk. Weet je waar je aan toe bent. Ik ga kijken of ik ook voor ander landen zaken kan regelen via deze mensen.

goed en duidelijk

Mijn ervaring was goed, ik kon makkelijk vinden en bestellen. ik hoop dat ik het morgen thuis krijg.

Duidelijk, Snel en gemakkelijk

in 20 seconden een milieusticker bestellen zonder rompslomp.

Snel te bestellen en snelle levering

Snel te bestellen en snelle levering

Ongekend snelle service!

Aangezien we vandaag (eerste vakantiedag) pas ontdekten, dat elk voertuig in Duitse Umwelt-zones van een milieusticker moet zijn voorzien, koortsachtig uitgezocht, hoe we vandaag nog de vereiste sticker konden bemachtigen. Bij duitsemilieusticker.nl kun je meteen na online bestellen bellen, dat je de sticker in Amersfoort komt halen. Uurtje later stond een medewerker al buiten klaar met de sticker! Vanuit Noord-Holland naar Duitsland lag het op de route, dus geen tijdverlies.

Het adres om een bekeuring te voorkomen

Nu je kenteken doorgeven dan morgen de sticker op de ruit laten kleven

Zeer duidelijk uitgelegd

Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd. Betalen gaat makkelijk. De bevestiging en vervolgens de brief waarin wordt verteld wanneer ik de sticker kan ontvangen.

Super gemakkelijk te bestellen

Rappe besteling en levering

Perfect till now.

Very easy to buy. Let's see what's the delivery like.

Alles goed geregeld

Snel goedkoop en duidelijk

Website was eenvoudig het was binnen een paar minuten geregeld en voor een goede prijs.

Heel gemakkelijk te bestellen.

Het bestellen van het juiste vignet was via de zeer duidelijke website een makkie.

Zeer snelle afhandeling

Kwaliteit is perfect!

Snel en duidelijk

Ik ben zeer tevreden over de service, vrijdag besteld, zaterdag in de bus. Zeer duidelijke handleiding en uitvoerige beschrijving waar de sticker voor dient.

Prima en snel service

Gisteren besteld vandaag in mijn brievenbus email zijn ook duidelijk

Super snelle reactie

Direct een reactie terug na mijn aanvraag

snelle service

ik heb gister avond besteld en het is nu al onderweg, echt top!

Meer dan TOP

De bestelde blauwe sticker verbluffend snel ontvangen online winkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Snelle verwerking en verzending

Ik heb mijn milieusticker een paar minuten voor 17.00 besteld, en kreeg een paar minuten later dat die verzonden was. Top service!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.