Geweldige service

Geweldige service. Product volgende dag al in huis

Makkelijk en snel

Nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou worden over een stukje papier, maar deze milieusticker heeft werkelijk mijn leven veranderd! De sticker bestellen ging makkelijker dan kiezen tussen slapen of Netflix, en de levering verliep sneller dan mijn telefoon leegloopt. Nu kan ik eindelijk opnieuw zorgeloos door Duitsland cruisen. Bye bye boetes.

Top gereveld. Snelle service!!!!!

De sticker aangevraagd en het word dezelfde dag nog verzonden. Echt top kwaliteid. Een klasse site.

Ja

Na lang wachten heb ik nu mijn mileusticker beet nu kan ik gebitten in duitsland

lekker makkelijk

Makkelijk in tevullen en geleverd op je deurmat

Uitstekend snel

Hele snelle service, alles was zo geregeld zonder poespas

Was makkelijk om in te vullen en goed uitlegde waar wat moest opstaan

Geen gedoe, snelle levering

De tekst hierboven geeft precies aan wat er bedoeld wordt. Gemakkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering

Super snel!

Heel snel geregeld en heel snel verzonden. Top!

Goed, snel en volledig geinformeerd.

Vooraf dacht ik dat het nog wel een dingetje zou zijn. Maar niets is minder waar. Bestellen en facturatie ging vlot. De informatie voorziening zo mogelijk nog beter.

Heel makkelijk te bestellen

In 1 minuut besteld

Vlotte afhandeling

Heel tevreden van mijn bestelling en een vlotte levering

Eenvoudig bestellen en de volgende dag in de brievenbus

Paniek bij de ontdekking dat de sticker nodig is omdat we over twee dagen gaan rijden. Echter zonder enige moeite kunnen bestellen en de sticker de andere dag keurig in de brievenbus. Wat een opluchting!

milieusticker niet ontvangen!!!!

Beste, Ik had afgelopen woensdag Milieusticker voor Duitsland besteld. Tot heden nog steeds niks ontvangen. Moet morgen naar Duitsland hoe kunnen wij dit vandaag nog oplossen. Vriendelijke groeten, C.Kurtoglu Roterij 7 3224BE Hellevoetsluis

VOORTREFFELIJK

Ik heb de sticker aangevraagd om op een veilige manier tot aan de garage van het hotel te geraken en daar komt de auto niet meer buiten.

Makkelijk te vestellen, snelle levering

Toppers

Nu voor derde auto bij jullie besteld Makkelijk, snel en correct Dus Top

Goeie service en snelle levering

Goede service en betaalbaar En een snelle levering

Fantastisch, snelle levering!

Makkelijk besteld, en snel binnen!

Snelle levering, eenvoudig in uitleg en communicatie!

Goede service!

Fijne service, ook nadat postNL de zending om een onbekende reden retour had gestuurd is alle moeite gedaan om de sticker toch netjes te bezorgen.!

Word snel geleverd

Gelijk volgende dag in huis

Kind kan de was doen zo eenvoudig te bestellen

Duidelijke website, kenteken invullen, betalen met ideal en klaar

Zeer vlotte bestelling plaatsen en vlotte levering.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.