Eenvoudig bestelproces en snelle levering

Duitse milieu sticker besteld en binnen 2 dagen in huis (mijn bestelling had ik 's avonds laat gedaan, waardoor de verwerking eigenlijk binnen 1 dag heeft plaatsgehad). Heldere instructie bij de zending en gelijktijdig een bevestiging via mail dat de sticker is verzonden inclusief ook een duidelijke instructie. Prima service!

Snel geholpen

Snel geholpen

Heel snelle levering

het bestelproces is makkelijk, vervolgens wordt de sticker binnen één dag geleverd. Kan niet beter en sneller.

Goed geregeld!

Super snel besteld en ontvangen! (Een digitale factuur erbij zou fijn zijn, ivm evt declaraties)

Ik heb mijn sticker nog niet binnen en ga morgen naar Duitsland.

Heb jullie een mail net gestuurd voor een oplossing.

Snel geregeld!!

Mijn ervaring is dat het heel snel geregeld is. Inderdaad de volgende dag binnen per post. Makkelijke site en goed prijs. Het heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Top!!

perfect uitgevoerd

snel en goed behandeld

Snel en goedkoop

Gisteren besteld en vandaag in huis. Ook nog goedkoper dan de ledenvereniging ANWB.

Snel en accuraat

Vandaag besteld, morgen in huis.

Zonder moeite en erg snel

Super gemakkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk te bestellen via de website en de volgende dag al in huis

Prima geregeld binnen 2 dagen in huis top!

Op zaterdagmiddag sticker besteld en op Dinsdag al binnen helemaal goed.

snel hoor

Gisteren om 13.00ur besteld en vandaag in huis, Super!

Gewoon: perfect!

Na mijn bestelling had ik deze de volgende dag al in huis. Ook de communicatie 'er omheen' was bijzonder goed: hier kunnen andere bedrijven/instellingen nog heel wat van leren!

Snel,duidelijk en gemakkelijk

Snelle behandeling met een duidelijke instructie. Heel gemakkelijk aan te vragen

Top geregeld en zeer snelle service !!

Top geregeld en zeer snelle service !!

Makkelijk aan te vragen en snel geleverd.

Site was overzichtelijk en het bestelde vignet werd 2 dagen later bezorgd.

De toezegging klopt

Voor 17.00 uur besteld, inderdaad de volgende dag al binnen.

Snel ontvangen met duidelijke beschrijving

De duidelijke handleiding in de begeleidende brief was een goede hulp bij het aanbrengen op de voorruit van de auto. Is het nodig de begeleidende brief te bewaren?

Makkelijk te bestellen en gaat ook heel gemakkelijk via hun site!

Snel besteld snel geleverd en goede kwaliteit sticker.

zeer snelle en correcte levering

goedkoper dan bij de ANWB. De volgende dag al in huis

Fenomenaal

Binnen 24h de juiste sticker in huis!

Super snelle levering

Zeer snel en simpel bellen via de website . En de volgende dag netjes in de brievenbus. AANRADER !!!!!!!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.