eenvoudig en snel te bestellen

De milieusticker is eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd.

Snelle levering en er is gedaan wat ik verwachtte.

snelle levering en er is gedaan wat ik verwachtte.

snel en doeltreffend

snel en doeltreffend

Vlotte afhandeling en duidelijke uitleg

top

snel besteld zeer snel geleverd super service

Op zondag besteld, dinsdag ontvangen

Positief

heft goed gewerkt

snel bestellt en geleverd

Ik bestel de sticker op maandag 22 augustus terwijl jullie een bevestiging zenden dat ik hem vrijdag besteld zou hebben??!!

Efficiënt en duidelijk

Keurig op tijd bezorgd. Duidelijke website.

Super snel geregeld

De voordelige sticker heb ik snel ontvangen.

Betrouwbaar.

Cfm afspraak is de sticker de volgende dag afgeleverd. Tvs een goede beschrijving hoe je de sticker moet aanbrengen.

Supersnel!

Op vrijdag om 16.45 besteld en zaterdag al binnen! Precies op tijd! :)

Top, supersnelle levering !!

Makkelijk te bestellen, en levering is supersnel. Helemaal top !!

Snel en duidelijk.

Snel besteld en snel ontvangen. Alles duidelijk beschreven.

Mijn ervaring is goed!

Binnen twee dagen mijn milieu sticker in huis, super snel!

Keurig netjes en snel geleverd voor een scherpe prijs

Top!!

Prima service!! Maandagavond laat aangevraagd, woensdag in huis. Geen poespas, met alle gegevens binnen 2 minuten aangevraagd en betaald. Netjes direct een bevestigingsmail gekregen en woensdagochtend een mail gekregen dat deze dinsdag was verzonden. Al met al, duidelijke communicatie waardoor er geen irritatie ontstaat. Daar hou ik van!

Eenvoudig bestelproces en snelle levering

Duitse milieu sticker besteld en binnen 2 dagen in huis (mijn bestelling had ik 's avonds laat gedaan, waardoor de verwerking eigenlijk binnen 1 dag heeft plaatsgehad). Heldere instructie bij de zending en gelijktijdig een bevestiging via mail dat de sticker is verzonden inclusief ook een duidelijke instructie. Prima service!

Snel geholpen

Snel geholpen

Heel snelle levering

het bestelproces is makkelijk, vervolgens wordt de sticker binnen één dag geleverd. Kan niet beter en sneller.

Goed geregeld!

Super snel besteld en ontvangen! (Een digitale factuur erbij zou fijn zijn, ivm evt declaraties)

Ik heb mijn sticker nog niet binnen en ga morgen naar Duitsland.

Heb jullie een mail net gestuurd voor een oplossing.

Snel geregeld!!

Mijn ervaring is dat het heel snel geregeld is. Inderdaad de volgende dag binnen per post. Makkelijke site en goed prijs. Het heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Top!!

perfect uitgevoerd

snel en goed behandeld

Snel en goedkoop

Gisteren besteld en vandaag in huis. Ook nog goedkoper dan de ledenvereniging ANWB.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.