perfect

Alleen het opplakken zou duidelijker beschreven moeten worden. Of een filmpje of zo.

Top, snelle levering een dag na mijn bestelling.

Snelle verzending en bezorging

Gisteren besteld en vandaag ontvangen! Hartelijk dank

Geweldige service

Op deze manier aan de Mileusticker komen is snel, goedkoop en super handig. Andere wegenstickers ( Oostenrijk of Slovenië) gaan wee ook nog eens doen.

Super goed geholpen, ook toen de eerste sticker niet aankwam.

Altijd goed en punctueel

De hulp de je graag hebt ! Snel en correct !

Zie boven !

Snelle & duidelijke service !

Prima website, duidelijke voorwaarden, makkelijke betaling & snelle levering, en dat voor E12,50........

Super !

Goede service!

Binnen 24 uur de milieusticker in huis.

Razend snel de sticker in je brievenbus.

Heel snel geregeld

Gisteren besteld en vandaag al in huis.

Zeer snelle reactie.

Op zondag besteld en op dinsdag door Post NL bezorgd. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

Supersnelle levering

zeer goed

de enne dag besteld m en smorgens al optijd in huis , jee ja daar kan ik iets mee

super snel

goede service en super snel geleverd

Supersnelle service

Supersnelle service. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in de bus. Vervolgens ook nog een mail met extra uitleg. Top!

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Goed geregeld tegen concurrende prijs

Gisteren besteld en vandaag al op de voorruit

Goede instructie

Positieve ervaring.

Snelle en duidelijke afhandeling van mijn verzoek.

Goed leesbare site

Snel en goeie prijs!!

Makkelijke site. Snel info gevonden en besteld en supersnel in huis. Prijs scherp !

Top Service

Ik had 's Zaterdag's een sticker besteld en die zou dus dinsdags aankomen. Maar door een probleem met de post was de sticker er niet. Woensdags zouden we naar Berlijn gaan. Even kontakt opgenomen per telefoon en ik kon de sticker ophalen in Amersfoort. De medewerker daar is zelfs langer op kantoor gebleven om dit mogelijk te maken. Bedankt Duitsemilieusticker.nl , Goed gedaan.

Snel geregeld en goede en snelle services

Heb gisteren de aanvraag naar Duitslandmilieusticker verstuurd en vandaag de sticker ontvangen. Prima services.

Snelle goede service

Goede duidelijke info op de site, gemakkelijke bestel mogelijkheid , snelle en keurige levering. Simpele betaling

Perfect geregeld!!!

Perfect geregeld!!! En vlot....

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.