Goed en snel

Makkelijk te bestellen en snel geregeld. De volgende dag lag de sticker al op de mat.

Zeer goed en super snel

Gemakkelijk bestelbaar en super snelle levering

Voor de prijs van die umweltsticker kan je niet naar Duitsland rijden

Bedankt voor de snelle service

Uitmuntend

De milieusticker werd direct toegezonden na aanschaf. Het poststuk werd niet bezorgd (zoek gemaakt door PostNL!). Bij mailen daarover werd snel gereageerd en is direct een nieuw exemplaar aangemaakt en verzonden, de volgende dag in huis! Zeer plezierig en correct!!

Uistekend

Binnen 24 uur ontvangen. Super snelle service tegen een uitstekende prijs!

Eenvoudig en snelle levering voor een goed bedrag!

Zoals verwacht

Snelle afhandeling en levering .Ik heb m'n nieuwe auto nog niet maar wel de sticker .klasse .

Ik heb de stikker besteld en de volgende dag lag hij al in de bus. Super snel. Bedankt

Uitstekend geregeld Chapeau!

Heel snel geleverd . Prima gedaan!

Snelle levering, perfect

super

goede afhandeling van mijn bestelling

Ok, snel en volgens afspraak.

Duidelijke website en prima levering met beschrijving

Net als vorige keer: Eenvoudig invullen op een heldere website. Zoals in een begeleidende mail wordt gemeld is de levering daadwerkelijk de volgende dag. De prijs van € 12,50 is prima in vergelijking met meerdere aanbieders. Ook de gebruiksaanwijzing, bij ons inmiddels bekend, is helder en duidelijk. DANK WEDEROM VOOR DE SERVICE!!

Snel geleverd en prima kwaliteit, niks op aan te merken.

Zo in huis

Heel eenvoudig te bestellen , en snel in huis.

Snel en goed

Beter en sneller dan bijvoorbeeld via KwikFit ook qua prijs scherper.

Snelle correcte levering

Snelle reactie en correct en snel geleverd

snelle service

Netjes zoals op de site vermeld zeer snelle levering met goeie uitleg er bij

Eenvoudig te bestellen en supersnel geleverd!

Site makkelijk te vinden en de bestelling is eenvoudig en makkelijk te plaatsen. Levering de volgende dag al.

Bij onze vorige Toyota Yaris is het goed gegaan

Hopelijk staat het juiste kenteken op deze milieusticker. We zullen zien. Zo niet, dan moet ik helaas een nieuwe bestellen Met vriendelijke groet Casper

Het is gegaan zoals het stond beschevrn

Ik behoor tot de 96% waarvan de bestelling binnen een dag er is

Makkelijk aanvragen en snel geleverd

Het aanvragen gaat makkelijk, duidelijk omschreven stappen. En zoals aangegeven de volgende dag al in huis!!!! Super service

Is goed en betrouwbaar gaat zo door

Beter kan nauwelijks

Binnen 20 seconden kon ik hem bestellen en na 1 minuut was het betaald en wel. Prima

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.