Prima service en afhandeling van de aanvraag terzake

Het is inmiddels voor mijn derde auto dat ik de milieusticker heb besteld. In alle gevallen ontving ik deze al de volgende dag. Derhalve chapeau voor de supersnelle afhandeling van de bestelling en het toezenden van de milieusticker.

Snelle levering van milieu stickers

Reeds vaker een milieu sticker besteld voor zakelijk en privé erg tevreden over de manier van communicatie

De toezeggingen / afspraken worden vlekkeloos nagekomen.

prima service

Vlot besteld en geleverd.

Top geregeld!

Ik bleek een verkeerd huisnummer ingevuld te hebben waardoor sticker retour is gegaan naar Duitsemilieusticker.nl. Na 1 telefoontje is de sticker meteen opnieuw (kosteloos) opgestuurd. Top service!

Bedrijf doet wat het zegt!

Gemakkelijker bestellen kan niet.

Snelle en effectieve manier van invullen.

Super snel en vriendelijk geholpen!

Top service!

Binnen 2 dagen de sticker al in huis! Via de site had ik het op de maandag na Kerst besteld en woensdag al bij de post ontvangen ondanks de Kerstdrukte van Post.nl. Ik had een bevestigingsmail van ontvangst gekregen en de sticker voor slechts € 12,50 inclusief de verzendkosten besteld. Aangezien we regelmatig naar Duitsland gaan is het een 'must'. De site is echt een aanrader!

snel

snel geregeld

gisteren besteld vandaag geleverd, prima toch

Alles is snel geregeld

Een supersnelle correcte afhandeling van aanvraag.

Vervelend als je ruitbreuk hebt door steenslag en ruit vervangen moet worden. Betekent dus ook nieuwe stikker aanvragen.

Makkelijk om te bestellen

Makkelijke en fijne manier om de sticker te bestellen

Goede service, snel verstuurd, volgende dag al in huis!

Zou het iedereen aanraden!

Gisteren besteld, vandaag bezorgd.

Prima service.

Super.

Heel snel een reactie snelle afhandeling ,dag erna geleverd. Bedankt.

Bedankt voor de supersnelle service, geweldig.

Bedankt voor de supersnelle service, geweldig.

Snel , prima service .

Levering en service zo als belooft op site . Zeer tevreden.

Gebeld, duidelijke instructies hoe je de sticker kan bestellen. Reageren snel op de e-mail en telefonisch goed bereikbaar. Sticker opgehaald en komen hem netjes brengen ivm parkeer problemen. Top service

snelle en correcte levering

na bestelling binnen 2 dagen al in de bus

Vandaag besteld en morgen in huis...klopt niet

Waarschijnlijk ligt de bezorging bij PostNL maar ik wil toch opmerken dat de Milieu sticker, die door u donderdag 1 december voor 17.00 uur is verstuurd, op vrijdag 2 december, niet is bezorgd. Nu maar hopen dat de sticker vandaag komt.

Snel, makkelijk, correct en goedkoop

Het is heel erg makkelijk (zonder upload kentekenbewijs) online te bestellen en te betalen. Levering en communicatie goed en snel. En met 12,50 goedkoop. En machinaal bedrukt, niet handgeschreven. Aanbeveling waard!

helaas hoor ik bij de 4% waarbij het niet lukt om in 1 dag de sticker te hebben. Ik had hem bewust op deze site besteld omdat ze daar aangaven in 96% van de gevallen de sticker binnen 1 werkdag te kunnen leveren. Helaas horen wij daar niet bij, we hadden de stickers nodig voor onze huurauto's op die dag, zonde geld dus helaas.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.