Snelle levering, duidelijke site

Snel te vinden, duidelijke site en snelle levering.

snel besteld, snel geleverd.

Bestellen ging eenvoudig, levering snel daarna. Super!

Heel tevreden, sticker voor Duitsland in één dag

Prima service, zoals afgesproken werd de sticker de volgende dag bezorgd. Er was ook een duidelijke beschrijving bij.

Top service, heel eenvoudig en snel afgehandeld.

's Middags besteld en de volgende dag met de post thuis! Alleen je kenteken invullen en klaar. Niet duur en met een mooi bedrukt exemplaar als resultaat.

Prima service, wel dag extra verzendtijd..

Ik adviseer om met een dag extra verzendtijd rekening te houden. PostNL heeft ook met een drukke periode te maken!

Super service!

Als je één dag voor een tripje naar Duitsland ontdekt dat je een milieusticker nodig hebt en deze dus niet meer op tijd binnen kunt krijgen als je hem gaat bestellen, is deze site de redding. Eén telefoontje, online bestellen en doorgeven dat je de sticker komt halen en het benodigde document wordt bij aankomst zelfs naar de auto gebracht. Super service!

Snelle verzending, maar geen antwoord op vraag

Het bestellen gaat snel en de volgende dag de sticker in huis. Dat gaat dus van een leien dakje. Maar als je later, via het contactformulier, een vraag stelt dan blijft het stil. Da's dan een afknapper. Omdat de levering van de sticker voorspoedig verliep, geef ik bij de aanbeveling een 'Ja'. Helaas kan 'Weet ik niet' niet gekozen worden. Alles bij elkaar daarom een totaal score van (slechts) 3 sterren.

Snelle levering! Ik was de milieusticker helemaal vergeten en heb deze aankomend weekend nodig. Mooi dat zij op tijd leveren! :-)

Heel prettig. Beleefd behandeld en goede uitleg.

Mijn ervaring is heel prettig geweest.

Ondanks een storing bij de bank werd toch mijn bestelling geleverd, goed werk.

Zorgvuldig en snel geregeld

Snel en accuraat

Belofte op snelle levering is nagekomen. Duidelijke instructies

Besteld, supersnel met duidelijke brief verzonden.

Na vele aanbieders gekozen voor duitsemilieusticker.nl, geen spijt hiervan. Kan ik aanbevelen.

Super snelle service

Gister besteld, vandaag in de brievenbus. Via mail op de hoogte gehouden van het proces. Uitstekende service!

snel en goed

Snelle en beleefde reactie, complimenten

Als eerste de snelle reactie en verzorging is TOP. Ik ben niet zo gecharmeerd van de ANWB vandaar deze opmerking betreft de prijs, deze is bij hen ''alleen voor leden'' nog hoger dan bij www.duitsemilieusticker.nl. Al met AL een zeer goede ervaring bij u.

Correct, snel en duidelijk.

Binnen 12 uur geleverd

Super service en direct de volgende dag ontvangen. Dit is echt top geregeld!

Te laat verstuurd

De sticker zelf is heus wel okay, maar hij is te laat verstuurd. Wij waren het vergeten, dus toen ik de belofte zag: voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis, was ik blij. Helaas is het een belofte die je met een flinke korrel zout moet nemen. Wij bestelden dinsdag voor 17.00 en de sticker kwam pas vrijdag. Voor ons helaas te laat. Ik heb een hekel aan loze beloftes.

Goed geregeld

Zoals afgesproken prima geregeld.

Super snelle service.

Geen valse beloftes, maken waar wat wordt gezegd!

Bestellen ging eenvoudig, duidelijk en snel

Mijn ervaring is positief. Het was eenvoudig en duidelijk

Super snel binnen gekregen. Top.

Had geen haast maar wilde niet op het laatste moment in orde maken.

1 Woord, WALGELIJK!

Hallo, ik koop een spik splinter nieuwe auto, helaas i.v.m. mijn werk rij ik een aantal dagen per maand, 700 a 900 km per dag. a 70.000 km per jaar. Dus een diesel plus Adblue. En wederom een milieusticker kopen! Crimineel is dit! Gewoon crimimeel, het staat helemaal niet om het milieu! Het gaat om geld, geld, geld, en nog eens geld! het slijk der aarde! Bha. Ga eens echt, echt wat doen aan het milieu. Ik wordt graag jullie adviseur.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.