perfect geregeld

dit is een zeer snelle service

top

makkelijk om aan te vragen en de volgende dag al in huis

Snel online geregeld top

grandioos gegaan

bestellen betalen en thuis bezorgd prima

Snelle ontvangst

Ik heb mijn bestelling op vrijdag geplaatst en had het de volgende dag al in huis. En de Milieu Sticker ziet er top uit. Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling.

snel geregeld

vlot en handig geregeld

goede service

Makkelijk aangevraagd en snel naar mijn woonadres verzonden. Duidelijke beschrijving waar de sticker geplakt moet worden.

Besteld en de volgende dag in huis

Super snelle levering en duidelijke beschrijving hoe de stikker te plaatsen.

Uitstekende organisatie!

zeer gemakkelijk te bestellen

De milieusticker is via de web-side gemakkelijk te bestellen en te betalen.

Snelle levering en goede uitleg over het bevestigen van de milieusticker

Voor het snel leveren en de informatie hoe de milieusticker bevestigd dient te worden hebben wij veel waardering . met vriendelijke groet fam . Amsterdam

Simpel, goedkoop en snel!

Eenvoudige service die erg goed werkt. De bedrukte stickers ipv de handgeschreven die je op andere sites krijgt blijven veel langer leesbaar.

Makkelijk en snel!

Super snel en makkelijk.

Daar kun je vanop aan !

Snelle levering met voorgedrukt kenteken en duidelijke uitleg. Bovendien niet duur.

Te laat bezorgd

Op de site staat in 1 dag binnen, maar maandag wordt niet geleverd, jammer… Stond niet vermeld.

Snel geleverd tegen een redelijke prijs

Makkelijk en snel geleverd. Tegen een redelijke prijs

Makkelijk, snel en goed.

Netjes, snel en correct.

prima behandelt

heel snel gelverd.

Snelle afwikkeling, zelfs bij problemen,!

Na bestelling en betaling volgde verzendmail, maar geen milieusticker. Tot eind van de week gewacht, toen contact opgenomen. Er werd beloofd opnieuw een sticker te sturen, de volgende dag werd deze bij ons bezorgd.

Snel geregeld

Om toch geen problemen in de vakantie op te lopen maar zo'n milieu sticker besteld. Dit was de goedkoopste en snelste manier om aan zo'n sticker te komen. De bestelling en levering verliep zoals beschreven. Prima dus.

net als voorgaande keren TOP

Zo besteld, zo geleverd.

Goed en snel geregeld

Zonder problemen snel en goed afgehandeld. Wat ik prettig vind.

Perfect.

Besteld....betaald.....keurig volgens afspraak bezorgd.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.