snel geregeld

prima site om de sticker te regelen, gaat heel snel en proffessioneel

zeer correct

Volgende keer weer

snelle service

ze doen wat ze beloven

Zeer eenvoudig en accuraat

Prettige ervaring

Goed product, snelle levering!

Als je snel een Duitse milieu sticker nodig hebt moet je hier zijn. De sticker werd de volgende dag geleverd, een goed product met duidelijke instructies!

Goed en snel geholpen ook toen m’n kenteken niet geheel duidelijk was

Zie boven

In één woord geweldig, de sticker is al op de ruit geplakt.

De snelheid en de kosten gaven de doorslag.

Prima service en snel

Keurig op tijd geleverd en niet duur.

vlot en snel

Slechte levering

helaas een week te laat verzonden, kan nu rechtstreeks de prullenbak in. Nog via de mail en telefonische contact gezocht na 2 dagen, maar niks meer gehoord.

Bij aankoop wordt levering volgende dag beloofd maar wacht nu al 4 dagen.

Slecht. Zou eerlijker zijn om bij aankoop al bezorgproblemen te vermelden i.p.v. belofte voor 17hr besteld morgen in huis.

verrassend snel

ben tevreden over de snelle afwerking en de goede uitleg.

itstekend. Snel ontvangen. Duidelijk uitgelegd,

Uitstekend. Snel ontvangen. Duidelijk uitgelegd,

Top site

Snelle afhandeling

Top, binnen 1 dag.

Milieusticker Duitsland besteld via de website en de volgende dag op de deurmat,

snelle en correcte levering

mijn aangevraagde milieusticker is snel en correct verzonden. hierdoor kan ik nu zonder problemen naar onze Duitse uren.

snel geleverd

prima uitleg

*** bedijf . 0 sterren

Waarom kan ik geen 0 sterren invullen?

Zeer snel geleverd

De sticker werd de volgende dag om 09:00 al door Post.nl gebracht. Dus zeer snel. Deze site maakt hun leuze waar! Hulde.

Super snelle levering

Nooit van deze organisatie gehoord totdat ik een alternatief zocht voor de ANWB vanwege hun lange levertijd. Een voltreffer! Snel geregeld. Dik in orde.

Waardeloos

Kreeg 3 dagen terug melding dat de sticker verzonden was nu nog steeds niet binnen terwijl ik vanavond naar Duitsland afreist. Dus mensen koop net als ik nu moet gewoon de sticker bij de grens en niet meer op deze site

Makkelijk bestellen en snelle levering.

perfect

Niets aan toe te voegen, netjes en correct

Top. Snelle service en niet te duur.

zie bovenstaande

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.