Gemakkelijke bestelling, snelle levering.

Heel tevreden. Gemakkelijke bestelling, snelle levering, goede uitleg.

Snel geleverd en de goedkoopste.

Binnen een dag ontvangen en heel voordelig. Tevreden!

te slap

Ik probeerde de sticker te plakken maar die is wat te slap van materiaal waardoor hij er een beetje verfrommeld op is gekomen. Als u een vervangende sticker stuurt kan ik het misschien beter doen maar ik heb geen zin om een nieuwe aan te schaffen. Kenteken JN-245-G

Goed, snel en betrouwbaar.

Zeer aangeraden!

beoordeling van een nog niet ontvangen Milieusticker

op do 15 juli 2021 een milieusticker besteld, deze zou de volgende dag per post aankomen. Nog geen post gezien tot zo 18 jul 2021. Wacht het nog even af tot dinsdag a.s. dan vraag ik Visa het bedrag niet af te betalen. Eigenlijk verdient dit bedrijf geen enkele beoordeling ster. 1 ster is al te veel. Verder zie vele negatieve reviews en begin ook ik me inmiddels zorgen te maken.

Perfecte service

In het weekend besteld en betaald en maandagochtend kon ik de sticker ophalen. Perfect geregeld, snelle en goede service!

Direct gereageerd op een fout die ik maakte!

Prettig persoonlijk contact.

Zeer goede service en correcte levering

Goede communicatie en service

22/07 's ochtend heb ik een milieusticker besteld. 23/07 heb ik hij ontvangt.

22/07 's ochtend heb ik een milieusticker besteld. 23/07 heb ik hij ontvangt.

Snel geleverd!

Prima geregeld.

Uiterst gemakkelijk en eenvoudig te verwerken.

Duidelijke beschrijving van de te volgen stappen om de sticker te bestellen.

snel en professioneel

snel en professioneel

Service met hoofdletter S

In 1e instantie was de milieusticker niet aangekomen. Probleemloos werd een nieuw exemplaar verzonden.

Prima sticker

We hebben uiteindelijk de milieu sticker in goede orde ontvangen. Twee eerdere zendingen zijn niet bij ons aangekomen. In goed overleg met mevrouw Hildebrand is de derde poging succesvol gebleken.

komt toezegging niet na

Meerdere vignetten besteld. Levertijd 4 dagen tot 2 weken (Duits vignet) wordt traag gereageerd op mails erg jammer

Snel gelevers

gemakkelijk besteld en snel geleverd

Simpel snel eenvoudig!

Er staat duidelijk hoe je de sticker moet bestellen. Iedereen kan het!

Iedere keer uitstekend!

Inmiddels heb ik al diverse keren via Duitsemilieusticker.nl het vignet besteld en het gaat iedere keer uitstekend! Snel en correct.

Snel geregeld en snel geleverd. Uitstekend!

matig

op 27/06 besteld , op 27/07 ontvangen, het lijkt dat door de drukte er af en toe iets misloopt. Maar gelukkig ik heb de sticker nog op tijd voor mijn verlof binnen 2 weken.

Super snel geregeld en een goede service.

Makkelijk gevonden en goede prijs.

erg makkelijk te bestellen en een super snelle levering

website is erg duidelijk en het bestellen is heel erg makkelijk. de levering is al de volgende dag. dus super snel.

De bestelling van de milieusticker ging vlot en makkelijk. Het versturen ging snel, alleen is het nooit aangekomen. Vermoedelijk is er bij de post iets mis gegaan. Na contact hier over is er zonder kosten een nieuwe sticker gemaakt en meteen verstuurd. Deze was er binnen een dag. Klasse.

Makkelijk en snel.

Op vrijdag besteld en zaterdag al geleverd. Makkelijker en sneller gaat het niet.

Alles top geregeld !!

Snel, correct en behulpzaam. Ook in het verleden al prime ervaring.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.