Snelle afhandeling

Snelle en correcte afhandeling, Doe wat worst beloofd

Altijd goed en snel geleverd

Ben tevreden hoe het allemaal verloopt en de sticker is ook goed.

Teleurstellend

Kwam via Google bij hen terecht omdat er werd beloofd dat, als je op een werkdag voor 17:00 uur besteld, dat je dan de volgende werkdag de sticker in huis zou moeten hebben. Goed, ik heb hem op een vrijdagmiddag om 16:45 uur besteld, dus dat was tricky. Anyway, belofte is belofte zou je denken. Op maandagochtend gelijk even gebeld of deze al was verstuurd, maar geen gehoor (ik had de sticker immers uiterlijk dinsdag nodig). Dus toen een email verstuurd, waarop pas heel laat een reactie kwam. Ondertussen kwam ik erachter dat ze vlak bij mijn vrouw haar werk zitten, dus mijn vrouw gebeld of ze even langs kon. Bleek één of ander postadres te zijn in Amersfoort met een stalen deur zonder bel. Dus daarna maar weer gebeld (weer geen gehoor, ook niet na het inspreken van een voicemail incl. achterlaten van mijn telefoonnummer). Uiteindelijk maandagmiddag (na weer een email, met ook mijn telefoonnummer) teruggebeld en maar afgesproken dat ik deze zou komen ophalen op dinsdagochtend. Al met al een goede les dat goedkoop duurkoop is. Enige voordeel...een ritje Soest - Amersfoort met de fiets.

Snel, simpel, super!

Het hele proces van bestellen was supereenvoudig?

Lekker makkelijk

Het is fijn de regels te kunnen volgen. Gezien duitsland een vast vakantie land is vind ik het erg gemakkelijk om zo te voldoen aan de eisen. Gemak is voor mij om thuis te kunnen bestellen en heeft voor mij de voorkeur.

Helder en duidelijke bestel mogelijkheid

Snel en simpel te bestellen en snelle verwerking en levering

Super geholpen met goede uitleg

Ik ben goed geholpen en alles was duidelijk uitgelegd,kreeg het vignet snel in huis TOP !!

Geweldig, snel en eenvoudig te bestellen

Gewoon binnen 4 minuten besteld en betaald en 2 dagen later in huis. Dat is nog eens service.

TOP website en -service

Gewoon eenvoudig in gebruik, met de post netjes de sticker ontvangen. Bestellen voor ons complete wagenpark de stickers hier. Aanrader !!

Umwelt vriendelijke sticker

Kan tegen zonlicht, slijtage, .hij is groen, mijn auto is groen voor Duitsland. Meedenken aan de co2 uitstoot binnen de bebouwde kom. Zo'n sticker moet Nederland ook invoeren, maar nee Nederland geeft niks om het milieu. Spotprijsje voor een sticker die altijd geldig is in de zones in Duitsland.

Goed en snel geregeld.

Overzichtelijke site, bestelling kon makkelijk en snel geleverd.,

Binnen 24 uur in huis. Super snel geregeld!

De ene dag besteld voor 17:00 en de andere geleverd. Super service

goede en snelle service

Heb al eerder een milieusticker aangevraagd bij Duitse milieusticker.nl. Ben zeer tevreden over de snelle en goede service, niks op aan te merken!

Goed en snel

Vanuit Belgie besteld en binnen 2 dagen gearriveerd. Kosten zijn in orde. Gewoon goed.

Duidelijkheid over het wel of niet aanschaffen

Had binnen 24 uur een sticker nodig, die werd direct verzonden ! Top service!

heel makkelijk

reeds 2de maal dat ik bestel, is super makkelijk

Snelle service!

Snel en vlot geholpen.

Altijd deze, gebruiksvriendelijk en binnen een dag in huis, zoek niet eens verder, top!

Zoals ik al aangaf, voor ons transportbedrijf bestellen we altijd hier, de huisleverancier van de Milieu sticker. Hoe makkelijk kan het zijn. Ast goed is ist goed!

heel makkelijk

heel simpel

Erg snelle levering, ook duidelijke instructies via de mail ontvangen.

Goed en precies op afgesproken tijd geleverd

Makkelijk te bestellen en goede communicatie

Snel en duidelijk!

Bestellen, betalen, bevestiging en verzonden. Alles in 2 dagen gefixt! Top!!

Helemaal prima!

Zeer makkelijk te bestellen

Snel en duidelijk wat de status is en wat er gebeurt

Snel, goedkoop, duidelijk.

Goedkope mileusticker, duidelijke uitleg en snelle levering.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.