Snel versturen van de sticker

Snel versturen van de sticker

niet aanbevolen!!!!!!

maandag 10-5 voor 12.00 uur besteld vrijdag 14-5 nog niks ontvangen, wil mijn geld terug!!!!

Duidelijke; simpel en snel

Prima website; zeer duidelijk; simpel aanvraag indienen en online betalen; snelle verzending.

Prima geregeld

Prima en snelle levering

Mileusticker Duitsland

Hele snelle en correcte levering!

perfect en snel....

super

Volgende dag geleverd, betaling mogelijk met Paypal. Helemal Prima!

Prima geregeld!

TOP

Zeer snelle en correcte service, kan niet beter en sneller.

super, zoals altijd!

Al vaker bij Duitsemilieusticker.nl besteld en altijd snel in huis & goede kwaliteit voor een prima prijs!. - PlayMoto Toys -

Voordelig en snel geleverd.

Al 2x een sticker besteld met prima ervaring. Goede prijs. Eenvoudig bestelproces. Supersnel geleverd. Keurige begeleidende brief.

Snel en super duidelijk voor een prima prijs

Er werd snel en prima aan de vraag voldaan. maar ook heel duidelijk waarom, werd goed uitgelegd.

Top geregeld

Eenvoudig aan te vragen. Snelle reactie en bezorging

Gemakkelijk en goedkoop.

Eenvoudig te bestellen en de volgende dag al geleverd. Gewoon goed gedaan.

Het wordt direkt uitgevoerd naar hetgeen je vraagt.

Geweldige service

Snelle en correcte service, veelal binnen 1 dag geregeld

snelle service

Makkelijk te bestellen, eenvoudig online af te rekenen en daarna razendsnel in de brievenbus. Super service.

Snelle levering van de gevraagde milieu-sticker

De gevraagde milieu-sticker is binnen de 24 uur bezorgd.

Voor 17:00 besteld, maar pas een dag later verzonden

Beloven iets op de site wat ze dus duidelijk niet waarmaken....

Zoals aangegeven afgewerkt.

Geheel volgens verwachting.

uitstekend geleverd

De sticker wordt met begeleidende brochure geleverd,zodat de sticker eenvoudig aan de binnenkant van de voorruit bij de passagierszitplaats geplaatst kan worden.

Een uitstekende service.

Na betaling was sticker niet aangekomen hierna mail gestuurd daarna werd kosteloos nieuwe sticker naar mij opgestuurd. Bedankt voor de goede service. Ben

?

tot op heden geen 2x (betaalde) D-stickers ontvangen al een paar email gestuurd echter adres info@........................ klopt niet??? ik hoor zsm mvg Michiel 0648520063

snel, eenvoudig en adequaat

positief

Procedure werkt goed

Aanvraagprocedure is logisch en werkt goed. Jammer dat de bevestigingsmail helemaal tutoyerend geschreven is. Ik zou het meer op prijs stellen als er, zoals normaal burgerlijk fatsoen voorschrijft, de U-vorm zou worden gebruikt.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.