Prima snel en betrouwbaar geregeld

Prima via Google gevonden, eenvoudig te bestellen, snelle bevestiging en binnen 1 dag aangeleverd .

voldoende

nogmaals voldoende

Alles perfect opgelost, alsnog een sticker ontvangen die ergens met de post is blijven liggen

nieuwe sticker ontvangen, 2 dagen later kwam alsnog een sticker. Deze is zoals afgesproken netjes geretouneerd.

De bestelling spoedig ontvangen. Fijne communicatie.

Eenvoudig en snel te bestellen.

Prima website.

Snelle en correcte levering

Maandag besteld, dinsdag in de brievenbus

Gemak dient de mens en dat is bij deze bestelling een feit

Prima en snel, bestellen is makkelijk en je betaald niet teveel via de link op ANWB.nl

Snelle en vlotte afhandeling van de bestellling

Tevens goede voorlichting over de sticker en het gebruik hiervan. Een dikke tien.

Zeer snelle levering

snel en goed afgehandeld en thuisgestuurd

Makkelijk aan te vragen via internet , de sticker werd vlot opgestuurd , en goedkoper dan bij andere verstrekkers .

uitstekend!

snelle en correcte afwerking van bestelling

Bestellen milieusticker.

Duidelijke website, snel te bestellen en een snelle verzending van mijn bestelling.

Geachte Mevr. Hr.

Heb de Milieu sticker ontvangen dank daarvoor. Duidelijk snel en vriendelijk ga zo door.

goed en snel geregeld

via internet snel geregeld en reactie op de bestelling.

Wij hadden er 1 maar door dat wij de laatste tijd veel reizen naar Hongarije heeft mijn man alle vinjetten van het raam verwijderd incl. Onze milieustikker.

Lekker makkelijk te bestellen

Makkelijk bestelbaar

correcte en snelle levering.

Nauwelijks duurder dan zelf afhalen in Duitsland

Zoals omschreven perfect

prima, duidelijk en snel geregeld

Goede ervaring met bestellen van duitse milieusticker, maar heeft u ook de milieusticker voor Frankrijk. Deze is , ook door de taal, moeilijk te bestellen.

Niets ontvangen

Op vrijdag 11 december aangevraagd voor vandaag 15 december. Niets ontvangen terwijl op de website 1 dag staat. Graag zie ik mijn geld terug. Groet

Prima geregeld

Aangevraagd en binnen enkele uren een reactie dat de sticker verzonden is en relatief goedkoop. Bijzonder dat als je lid bent bij de ANWB voor 35+ jaren, je daar nog steeds duurder uit bent.

Keurig, correct en snel

Heel netjes vanaf het moment van bestellen krijg je voortduren emails met de status tot het moment van verzending. Geweldig.

Zeer snelle respons

Was binnen 2 minuten geregeld, perfect

Nieuwe voorruit

Ik vind het vreemd dat als je een nieuwe voorruit krijgt, dat je dan een nieuwe stikker moet kopen voor het volledige bedrag. Terwijl de stikker een heel auto leven meegaat, als je geluk hebt dat je voorruit al die tijd heel blijft. Waarom niet een gereduceerd bedrag van een paar euro voor een nieuwe stikker.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.