Snel en prettig makkelijk te bestellen

Heel professioneel en keurige berichtgeving

Prima site. Duidelijke tekst en snelle verwerking.

Heel gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Besteld,betaald,ontvangen.

Gisteren de milieusticker besteld en vandaag ontvangen. Snelle levering en eenvoudig te bestellen.

Slechte communicatie

Na een mail te hebben gestuurd naar de klantenservice afdeling, kreeg ik een erg asociale mail terug. Als je geen klantvriendelijke antwoorden kan terug sturen, moet je niet op klantenservice gaan werken.

Sticker nooit gekregen

De website werkt snel, maar helaas heb ik de sticker nooit gekregen. Ik ga de volgende gewoon weer bestellen via de ANWB. Dan maar een paar centen meer betalen

super snel

woensdag besteld, donderdag in huis

snel voor elkaar

zijn veel in duitsland voor werk

Top geregeld

prima service

Prima en snel

snelle en goede service

Gisteren besteld, de sticker zit al op de voorruit!

Gisteren besteld en vandaag op de mat. Drie jaar terug was dit ook al zo, vandaag bestellen morgen in huis.

prima levering mooi op tijd

Duitsemilieusticker.nl heeft mijn bestelling van de betreffende sticker keurig afgehandeld.

Aan te bevelen

Kenteken is hier keurig geprint; je ziet elders wel eens slordig geschreven kentekens op vignetten. Jammer dan weer dat voor het adres op begeleidende toezendingsbrief een onduidelijk lettertype wordt gebruikt (de "6" lijkt op "8"), waardoor het vignet bij de buren aankwam. Anders waren het 5 sterren.

helder, praktisch en snel

we kwamen erachter dat we voor Duitsland wellicht een milieusticker nodig hebben, en het liefst ook snel. Op de site is alle relevante informatie beschikbaar, de sticker was eenvoudig te bestellen en snel in huis. mochten we vignetten oid nodig hebben dan weten we waar we die bestellen

Prettig, snel en professioneel

Door in eerste instantie een niet correct autonummer aan te leveren en telefonisch dat te corrigeren toch een goede stikker aangeleverd. Dat noem ik KLANTVRIENDELIJK!!

super snelle service!

Waar je bij de ANWB 5 werkdagen moet wachten is de sticker hier binnen een dag geleverd!

Supersnel en oplettend

Ik had een foutief kenteken doorgegeven, maar dat werd direct opgemerkt en gecorrigeerd.

Snel en simpel

Het aanvragen ging heel gemakkelijk. Prijs is ook goed vergeleken met andere sites. Opvolging en informatieverstrekking ook dik in orde!

Betrouwbaar en snel

Vandaag bestellen en de volgende dag in huis.Dat was perfect.

Goed en snel afgehandeld.

Ik heb de Duitse milieusticker vandaag ontvangen. Snel en ook nog tegen een concurrerende prijs.

Het aanvragen van de milieusticker ging gemakkelijk. Website is heel toegankelijk.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.