snel en keurig keurig geregeld

zeer duidelijke site, afhandeling binnen de afgesproken tijd.

Super snel en super goed!!!!! Hartelijk dank en vriendelijke groet.

Mijn eerste contact was telefonisch met een hele vriendelijke dame. Zij adviseerde mij om de sticker online aan te vragen en dat was eenvoudig en snel geregeld . Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groet.

Gewldig

Een aanrader.

Makkelijke website en snelle levering.

Op vrijdagmiddag besteld en zoals beloofd zaterdag bezorgd.

Snel en goed

Snelle levering en een goede ervaring.

Geweldig. Vrijdag voor 17.00uur besteld en zaterdagmorgen al in de brievenbus ondanks de Corona crisis. En dit is niet de eerste keer dat we een milieusticker aanvroegen.

Levering snel en volgens afspraak

Er wordt duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten.

Sticker snel geleverd. Met duidelijke uitleg hoe op de ruit te plakken.

Supersnel en prima prijs

Vandaag besteld morgen in huis en dat ook nog een tegen een scherpe prijs. Chapeau

Perfecte levering

Snelle levering en alles klopt.

Sneller dan snel is nauwelijks mogelijk ... Geweldig !

Idem als in 1 zin

Donderdag besteld, vrijdag in huis, top.

Op de website was snel te vinden, wat de bedoeling was. Bestellen, betalen en de volgende dag "plofte" de milieusticker op de deurmat. Geweldig.

Even op internet gekeken en de volgende dag on de bus.

Duidelijk wanneer je een sticker nodig hebt. Het ging absoluut zonder moeite, ook voor een oudere. Prima zaak.

Snel geleverd en prima service

Snel geleverd en prima service

geleverd zoals afgesproken: Top.

verplicht tot niets!

Vandaag is de duitsemilieusticker aangekomen, bedankt.

Ik heb spoedig na aanvraag bovenstaande sticker ontvangen, zoals beloofd. Wat schetst mijn verbazing. Hedenmiddag ontving ik via de garage waar ik vorige week de nieuwe auto gekocht heb eenzelfde sticker, dus nu heb ik 2 stickers en had dus € 12,50 kunnen besparen. Dus..... mocht iemand in aanmerking komen om het aankoopbedrag terug te ontvangen dan .............??!!!! Het betreft: H-440-SR. Met vriendelijke groet, Beppy Hermann

Supersnel geregeld!

's middags besteld, direct volgende dag in huis. Supersnelle correcte levering

Uitstekend.

Prima, en snelle bezorging.

geweldig wat een snelle service

Hartelijk dank voor de snelle service de ene dag voor 1700 uur besteld de andere dag al binnen ondanks deze moeilijke tijd ook loof voor PostNL voor de snelle bezorging.

TOP!!!

Makkelijk geregeld en snel geleverd. In één woord fantastisch!

Vlotte afwerking

Vrij snel kreeg ik de milieu sticker toegestuurd voor een zeer concurrerende prijs. Chapeau

duidelijk en snelle mailwisseling

Ik had een vraag over de mail en kreeg meteen antwoord en correctie werd gelijk doorgevoerd.

Super snel en voordelig

Voor mijn nieuwe auto had ik een Duitse milieusticker nodig. Via diverse online leveranciers is deze te bestellen. Duitse milieusticker bv garandeert echter een snelle levering (binnen 1 a 2 dagen) en de prijs is zeker positief. Ik had de sticker (besteld op maandagmiddag) de volgende dag al in de brievenbus. Top kwaliteit en service.

De milieu sticker was er sneller als de levering van mijn suto! Zodra de grens open is ga ik ermee naar Duitsland,

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.