Slecht

Duitsland milieu sticker besteld en na bijna 6 dagen niets in de bus, geen reactie op telefoontjes en gestuurde e-mails.

In een woord GEWELDIG.

Snelle levering voor een goede prijs.

geweldig

makkelijk te bestellen, supersnelle levering 1 dag

Zeer snel, eenvoudig en goed

Zeer snel, eenvoudig en goed

supper goed

zeer snel geleverd

Goedkope en snelle Levering.

zeer goed

de ene dag besteld en de volgende dag al in huis. zeer snel ontvangen.

Snel en duidelijke site

Fantastische service

TOP

Woensdag sticker besteld, donderdag in de bus. Onvoorstelbaar snel, en dat in deze Corona periode, echt top.

Snel en eenvoudig

Super snel geregeld, alleen kenteken invullen en klaar, bij andere sites moet je ook chassisnummer invullen.

Sticker besteld en deze werd snel verstuurd! Moest snel een sticker hebben i.v.m. Werk in Duitsland. Prima prijs en goede service

Snel

Snel en eenvoudig besteld. levering per omgaande. Super.

PRIMA

Na bestelling perfect op de hoogte gehouden en na 1 dag had ik de sticker thuis. Prima!!!!

Snel en accuraat

Snelle levering, ondanks dat de stickker uit het buitenland moest komen.

Makkelijk en snel

Bestellen is duidelijk en gaat makkelijk. Snel verstuurd en snel ontvangen

Netjes op tijd geleverd, geen fouten . Dus gewoon goed.

Ik heb een goede ervaring, de levering was op tijd het kenteken was correct. Geen problemen met de betaling , dus gewoon goed.

Makkelijk, duidelijk, snel en niet te duur

Eenvoudige te bestellen, duidelijke communicatie en ze doen wat ze zeggen. Kortom super!!

Vlot, betrouwbaar en duidelijk

Een duidelijk bestelproces en een vlotte levering! We zijn zeer tevreden!

Tevreden

Goedkoopste, gemakkelijke transactie, snelle levering

Geleverd snel zoals afgesproken top

Het bestellen van het product ging makkelijk en de levering was snel.

Supersnel

Duidelijke site en prompte levering.

Snel en voordelig

Scherpe prijs en makkelijk te bestellen

Zelfs in Coronatijdperk supersnelle afhandeling! Wat een service!

Na aanvraag goede communicatie over het traject. Erg klantvriendelijk en goede service.

Makkelijk online bestellen, snelle aflevering

Ivm aanschaf van een andere auto had ik een nieuwe Duitse milieusticker nodig. Nou, dat is zo geregeld. Makkelijk online bestellen, betalen en 2 dagen later door de post thuisbezorgd. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.