Eenvoudig te bestellen

Heel eenvoudig te bestellen. Snelle reactie na bestelling en snelle verwerking.

Zéér tevreden

Vlotte bestelling en zéér goede correspondentie super snelle verzending. Bedankt met vriendelijke groet Pascal

Snel geregeld

Eenvoudig en snel geregeld

Super service!

Ikzelf ben uit België en was mij niet bewust bij het bestellen dat het de nl site was. Hierbij zeer snel een mail ontvangen en verder geholpen. Zeer professioneel en vriendelijk. Kort en krachtig een TOP service! :)

Prima geregeld, binnen een dag binnen.

Prima geregeld, binnen een dag binnen. En voor een juiste prijs.

Heel eenvoudig aan te vragen

Heel eenvoudig om een milieusticker aan te vragen. Top!

Snelle verzending na bestelling

Tweede keer besteld op deze site, makkelijk en snel en binnen een werkdag ontvangen.

Sticker besteld,dag nadien in de brievenbus

Handig

Super makkelijk om te bestellen

Snel verzonden!

Nette milieusticker snel verzonden en ontvangen! !

Snelle verzending

Snelle verzending

Perfect geregeld

een kind kan de was doen

snel, correct en behulpzaam.

Besteld en razendsnel verzonden

Besteld en razendsnel verzonden, en voor nette prijs.

snel geregeld

Al je gevraagde gegevens invoeren en het is snel voor elkaar die sticker geen enkel probleem

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudige bestelling en snelle levering!

Geweldig!

Hele duidelijke website met duidelijke uitleg. Milieusticker met 1 dag in huis.

Zeer snelle verzending.

Nog sneller verzonden dan ik verwacht had. Ook een zeer duidelijke beschrijving hoe te handelen.

Goede ervaring

Heel makkelijk besteld. Volgende dan al in huis. Kind kan de was doen.

Zeer snel en duidelijk!

Alles ging prima en vlot. Het vinden van de info en de zending. Communicatie tussen door zeer duidelijk!

Door de snelle levering kan ik weer door de Duitse steden rijden zonder problemem

Eenvoudig te vinden op internet met goede uitleg. Erg fijn gezien wij daar in Nederland niet mee van doen hebben. Gemakkelijk aan te vragen en een snelle afhandeling.

gewoon weg top

gemakkelijk te bestellen en snelle levering kan het iedereen aanraden om hier je vignet te bestellen. Ik ben zeer tevreden.

Zaterdag besteld, woensdag nog niet ontvangen

Ik kan de sticker zelf nog niet beoordelen en dat ik hem nog niet heb ontvangen ligt waarschijnlijk aan de post want in de app stond al wel dat ik hem gisteren had moeten ontvangen.

Zeer vlotte afhandeling.

Wil deze service aan iedereen aanbevelen supperduidelijke website en een hele vlotte afhandeling, bedankt.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.