Vrijdag via internet besteld, netjes per mail geïnformeerd en dinsdag de dticker in huis.

Goexe site, juiste prijs en snel in huis.

Eenvoudige en volte afhandeling.

Makeijke site. En goedkope umwelt sticker.

Info is correct; prijs is laag; begeleidende brief geeft de juiste informatie.

De info op de website is correct. Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag geleverd. Ook de begeleidende brief geeft goede info. Kortom een aanrader.

snel be zorgt

Ze hebben snelle zending

Ik heb een verkeerde sticker gekregen maar ik heb gebeld en stuurde ze de nieuwe gewoon op de volgende dag, dat kan gebeuren maar vond ik dat hun service toch goed is

Simpel.

Zeer makkelijk om te bestellen en na een nachtje slapen is die binnen. Simpeler kan niet.

geweldig

zeer goede service (vrijdag besteld zaterdag al in huis). Mooie opdruk kenteken machinaal verwerkt.

best afgehandeld!

zeer snel geleverd bijna niet te geloven!

Is prima gegaan

Heb geen negatief punt kunnen ontdekken

Snel en betrouwbaar

Zondag besteld en dinsdag thuis tegen lage kosten

goede communicatie en snelheid van handelen.

Vanmorgen besteld en waarschijnlijk morgen al in huis. Sneller en efficiënter kan het niet.

Prima communicatie

Prima communicatie

uitstekend snel en geen gedoe

zie boven

Snel en conform afspraak.

Zo horen verkopen gemanaged te worden.

Zeer snel en gemakkelijk

Ik vind de aanvraag procedure gemakkelijk en snel geleverd.

Zeer tevreden.

Binnen 24 uur geleverd met daarbij duidelijke instructies. Prima gedaan!

Prima ervaring, snelle levering

ongecompliceerde bestelling - volgende dag in huis

Mooi ,makkelijk

Ging makkelijk en snel, volgende dag in huis en daar bovenop nog prijs gunstig, kortom een aanrader

Super snel geregeld.

Super geregeld.

alles klopt.

alles exact volgens beschrijving. uitstekend.

Bestellen makkelijk, maar levering duurt lang

Afgelopen dinsdag 18/2 de sticker besteld maar helaas nog niet ontvangen op 22/2 in Duitsland. Bestellen was eenvoudig.

Prefect!

Aangevraag gaat makkelijk en is simpel. Betalen en de volgende werkdag in huis! Top geregeld, zelf post NL werkte mee.

Uitstekende service

Sticker besteld en de volgende dag al in huis.

Snel en goede service

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.