zeer goed

het vignet was perfect op tijd aangekomen

Super snel

Netjes binnen een dag geleverd, het kenteken is netjes gedrukt op sticker zodat deze niet verbleekt en geldigheid behoud.

Uitstekende, houden zich aan de afspraken

Conform de afspraken en keurig op tijd geleverd, super kan het iedereen aanraden

Donderdag besteld vrijdag in huis goede service

Goede service ik heb altijd een hoop plezier van de sticker dan hoef je nergens op te letten waar je naar toe rijdt

Megasnel geregeld en geleverd

Super geregeld

Goede service toen bleek dat de auto nog niet op naam stond. Was daarna meteen geregeld.

Overzichtelijke site en snelle afhandeling.

Snelle levering, binnen 24 uur.

Goede en snelle service

1e sticker niet gekregen. Direct een 2e verstuurd. Deze wel op tijd ontvangen

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd

Super service

Super service en echt heeeeeel snel geleverd. Ga zo door 😃👍😉

Tot volle tevredenheid uitgevoerd

snelle en vlotte levering en alles goed uitgevoerd .

Makkelijk en snel

Bestelling is correct uitgevoerd

Super snel geregeld!

Bedankt!

't kan dus wel!!!Vriendelijk personeel en meer doen dan beloven.

woensdag via e-mail de umwelt-sticker besteld wat eerst niet goed lukte.De Firma gebelden zeer vriendelijk geholpen om het goed te doen. De volgende dag lag er al een enveloppe op de mat met daarin de bestelde sticker, begeleid door een vriendelijke brief waarin ik veel succes en plezier gewenst werd. Daar kreeg ik een warm gevoel van. Hartelijk dank en graag tot een volgende opdracht. F.J.Lutke Dalfsen

uitstekend geregeld

Alles in orde, adekwaat, geen negatieve ervaringen

Zeer eenvoudige aanvraagprocedure en snelle correcte levering.

Aanvraag is gemakkelijk in te dienen en wordt, zoals vermeld op de website, zeer snel en correct behandeld en afgewerkt. Ik ben uiterst tevreden.

Super snelle service

Zeer duidelijke site en super snel geregeld. Binnen een dag in huis.

Sticker is snel en goed geleverd. Volgende dag al in huis

Sticker is snel en goed geleverd. Volgende dag al in huis

Makkelijk besteld en supersnel geleverd

Goede service. Makkelijk te bestellen en levering binnen 48 uur

Doen wat ze zeggen!

Dit bedrijf doet precies wat ze zeggen; vul je kenteken in en wij sturen je sticker dezelfde dag nog op. Mijn kenteken ingevuld, betaald (handig al die betaalopties, mocht je het niet vertrouwen kun je altijd voor PayPal kiezen). Ze zijn echt goedkoper dan de ANWB. Wil je het toch goedkoper, dan moet je in Duitsland ergens je sticker halen (er zijn kantoortjes waar dat al vanaf €5,- kan). Maar ja, dan moet je zoeken... en meestal krijg je dan zo'n handgeschreven sticker. Dat wilde ik dus niet. Erg handig dus om hier simpel je sticker te bestellen.

goed advies en helpen goed..

Bestellingen en levering is duidelijk en goed.

Gründlich und pünktlich!!

Ik ben zeer tevreden over het bestel- en bezorgproces. Wat een goede en snelle service!

Prima en een zeer snelle afhandeling

De sticker besteld voor een buitenlandse collega, die niet wist hoe te handelen. Ik heb betaald en de sticker naar zijn huisadres laten opsturen. Was binnen enkele dagen afgehandeld. Uitstekende service

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.