Een pluim, nooit iets gemakkelijker besteld en snel geleverd gekregen!

Eenvoudig en snel.

Zeer slecht!!!

Besteld! Betaald! Niks ontvangen...! Voel me Opgelicht!!! Mail gedaan, wachtend op een antwoord, en reactie terug!!!

Nog steeds niets ontvangen

17 februari de sticker bestelt en betaald, nu (21 februari) nog steeds niets ontvangen. Ik krijg echter wel het verzoek om een evaluatie te geven. Helaas kan ik niet anders dan een slechte recensie af geven. Ik hoop hem alsnog te ontvangen, maar heb er momenteel geen goed gevoel bij. Voor 20.00 bestellen, de volgende dag verstuurd ..........

Prima snelle levering met goede uitleg

De levering was heel snel, de site is makkelijk te bedienen, ook voor meerdere kentekens tegelijk in één bestelling

Ik heb in de afgelopen jaren hier al zeker zo'n stuk of 6 Duitse milieustickers besteld en deze zijn altijd binnen de aangegeven tijd in goede orde ontvangen dus toppie.

In 2 dagen in huis

Wegens nieuwe lease auto moest ik een nieuwe milieu sticker hebben en snel. Natuurlijk schoot het me eigenlijk vrij laat te binnen. Maar geen nood, maandagavond besteld en woensdag al op de mat. Super!

supersnel en erg makkelijk.

Binnen 24 uur lag de sticker al op de deurmat. Supersnel, dus ook voor mensen die het vergeten zijn aan te vragen.

Beloofde snelle toezending en inderdaad de goedkoopste.

snel en accuraat

Inderdaad voor 17.00 besteld,daags naderhand binnen!

Zeer snelle levering

Makkelijk en snel online te bestellen en de volgende dag al in huis.

Wat belooft is, dat klopt.

Milieusticker bestellen voor mijn euro 6 diesel was eenvoudig en heb ik heel snel ontvangen, zoals belooft was.

Zeer snelle levering

Eenvoudige wijze van aanvraag milieu sticker. Snelle levering

Eenvoudig, snel, goed

Het bestellen van de sticker is heel eenvoudig. We hadden hem al de volgende dag in huis. Prima dus.

Supersnelle levering.

Perfect verpakt met duidelijke uitleg. En de goedkoopste van allemaal.

Snel en helder

Misschien was het bestellen van deze sticker in Duitsland zelf een paar Euro goedkoper. Bestellen via Duitsemilieusticker.nl is nou eenmaal makkelijker, sneller en betrouwbaar! Hartstikke in Ordnung. Dankeschön!

Super snel en goed geregeld!

Vrijdagavond laat bestelde ik deze sticker. Keurig netjes een bevestiging op maandag en dinsdag al ontvangen. Twee werkdagen dus. Goed gedaan!

Super belangrijk in deze tijd!

Makkelijk aanvragen en ontvangen.

snel simpel

Op naar Duitseland

Perfecte service!

Perfect geregeld binnen 2 dagen.

Snelle website, zo geregeld 😊

Zeer gemakkelijke website en snel geleverd.

Precies zoals ik verwachtte.

Eenvoudig te bestellen, makkelijk aan te brengen en doeltreffend ik het gebruik.

snel en goed

wordt verwerkt zoals men het verwacht bij een online bestelling.

Aanvraag en levering gingen perfect!

Het aanvraagformulier invullen en via ideal betaling was in een mum van tijd gedaan. De levering volgende 2 werkdagen later.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Zoals als in de titel aangegeven. En de kostprijs lager als vele andere.

Super snel binnen

Besteld en volgende dag al binnen

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.